FOTBAL  »  LIGA 2  »  CF SIBIU

soc la Sibiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2007 00:00

Managerul Keul si primarul Johannis sint acuzati ca au distrus fotbalul din oras. Decizia lui Werner Keul de a retrage echipa CF Sibiu din campionat a produs un urias soc in capitala europeana.

Oamenii de fotbal au reactionat, managerul Keul si primarul Joahannis fiind acuzati ca, in loc sa duca echipa in prima liga, au distrus fotbalul. "Este inadmisibil! socant. Stau si ma minunez cum municipalitatea a lasat destinele echipei pe miinile acestui Werner Keul, care nu reprezinta nimic pentru Sibiu! Au ingropat fotbalul. si-au batut joc de tot", a declarat Viorel Hizo, fostul antrenor al formatiei Inter Sibiu, acum la Ceahlaul. "O sa facem malluri sau garaje pe locul stadionului pentru ca sportul nu e interesant! De la cap se impute pestele. Johannis stie bine ca stadionul a ajuns sediu pentru firma lui Keul, iar terenul din spate, spatiu de depozitare.

Johannis n-ar mai trebui sa iasa in oras. si cei de linga primar sint vinovati, pentru c-au acceptat. Astea or fi interesele!", a continuat "Dulaul". Antrenorul i-a indemnat pe sibieni sa ia atitudine, amintind ca, in afara de baschet, nici un sport n-a rezistat in oras.

Stupoare si tristete
Fostul arbitru Aron Huzu, o vreme presedinte al clubului, apoi fortat sa plece de Keul, a reactionat la rindul sau cind a aflat ca gruparea CF Sibiu se desfiinteaza. "E dureros si rusinos unde s-a ajuns. Cred ca Johannis ar trebui sa constientizeze ca si sportul e important. Nu putem sta departe de acest fenomen. Avem nevoie de fotbal", a spus Huzu. "Daca nu sint oameni sa inteleaga fenomenul, nu poti sa faci nimic. Parca mi-a murit un apropiat", a spus si fostul jucator al lui Inter Sibiu, Florin Cotora.

Tilvan ataca
In opinia lui Ovidiu Tilvan, fost jucator la Sibiu si Dinamo, vinovat pentru distrugerea fotbalului e Werner Keul, "un administrator de cont". "Nu stiu cum s-a asteptat cineva sa aiba rezultate. El habar n-avea de fotbal. Nicaieri n-am vazut asa ceva. Se purta cu toata lumea de parca era clubul lui, cind el, de fapt, invirtea banii Primariei!", a spus Tilvan.

"Pata neagra"
si Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Medias, a reactionat. "Este o pata neagra pe obrazul orasului. Nu se poate ca un oras ca Sibiul sa nu aiba o echipa care sa-l reprezinte. Daca un astfel de oras nu poate sa tina o echipa, eu n-am ce sa mai comentez!", a declarat Pustai. "Sa speram ca acum vor veni acei oameni de fotbal care vor sa sustina fotbalul. Trebuie sa facem ceva", l-a completat Adrian Vasii, antrenorul Nationalei Under 17.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close