FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică nu vrea penalty-uri: "Terminaţi-i rapid!"

Articol de , - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Şumudică le-a cerut expres jucătorilor să tranşeze calificarea în maximum 90 de minute, ca să nu mai acumuleze oboseală pentru meciul din campionat.

"Băieţi, fără prelungiri, fără penalty-uri!" este "ordinul" pe care Marius Şumudică l-a dat lui Cassio şi Compania la ultimele antrenamente dinaintea duelului de azi cu Steaua, din Cupa României Timişoreana. Antrenorul a anunţat deja că se gîndeşte mai mult la deplasarea din campionat de la Tîrgu-Mureş, astfel că în încercarea de a-şi menţine jucătorii cît mai proaspeţi îşi ia toate măsurile ca durata derby-ului cu rivala din Ghencea să nu depăşească cele 90 de minute.

"Mă preocupă foarte mult modul în care vom reuşi să ne recuperăm cît mai repede după ultimele jocuri cu Steaua", a spus "principalul" rapidist. Chiar dacă oficial a afirmat că se aşteaptă la un duel cu roş-albaştrii şi mai tacticizat decît cel din Liga 1, Şumi pregăteşte pentru azi un Rapid mai agresiv, mai ofensiv, cu Herea titular şi cu un singur "închizător" de meserie.

"În campionat am avut meci greu cu Steaua, a fost o partidă echilibrată. Acum ştim ce pot adversarii noştri şi vom evolua mult mai bine. Trebuie neapărat să ne calificăm"

Candido Costa, fundaş Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
stamulea
stamulea  •  12 Noiembrie 2010, 01:21

Poi 90 d min a durat asa cum a vrt sumi:))):)) :)))).. Fortza Steaua.. si imi pare rau ca nu a ramas galeria stelei pna la finaL.. ca iesea cva frm:X

renoraines
renoraines  •  11 Noiembrie 2010, 23:22

ink odata cel mai praf om..sunculitza \

giulescu
giulescu  •  11 Noiembrie 2010, 16:13

Parafrazândul pe tatăl vostru doctrinar, vladimir ilici lenin, comunismul înseamnă stelizarea plus becalizarea întregii ţări. Vai de capul vostru, slugi umile ale berbecarului, fiinţe fără demnitate şi memorie istorică.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close