FOTBAL  »  Superliga  »  S-A SCHIMBAT ANTRENORUL LA CFR

Noul antrenor al CFR-ului: Maurizio Trombetta!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2008 00:00

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anunţat care va fi noul antrenor al ardelenilor. Acesta se numeşte Maurizio Trombetta şi este fostul secund al lui Andone la echipa clujeană!

Arpad Paszkany a declarat la conferinţa de presă:

"Cred că aşteptările au fost destul de lungi şi pentru suporteri. Orice activitate are un început dar şi un sfârşit. Antrenorii au suscces o perioadă, după care lasa locul unui alt tehnician. Am început acest sezon cu aşteptări mari, dar din păcate a trebuit să constat că meci de meci echipa joacă din ce în ce mai slab. Întotdeauna când ceva nu merge, nu există un singur vinovat, dar asta este situaţia.

Vom lua decizii şi în privinţa lotului în următoarea perioada de transferuri. Eu şi cu domnul Mureşan suntem nişte oameni care luăm decizii la calm, doar suntem ardeleni :) Nu mai trebuie să îi uram "bun venit" lui Trombetta, dar sperăm sa aibă mult succes".

Carte de vizita

Nume: Maurizio Trombetta
Data şi locul naşterii: 29 septembrie 1962, Udine (Italia)

Între 1994 şi 1997, Trombetta a fost secundul lui Giovanni Galeone la Udinese, urmându-l pe acesta şi la Napoli, între 1997 şi 1998. Cei doi au mai antrenat şi la Perugia, noul tehnician al CFR-ului revenind la Udinese ca asistent în sezonul 1998. El a petrecut aici un sezon alături de Francesco Guidolin, după care cei doi au preluat Bologna, echipă antrenata de aceştia timp de patru sezoane (1999-2003)!

Timp de doi ani, între 2005 şi 2007, Trombetta s-a alăturat iarăşi lui Giovanni Galeone, aceştia preluând iar echipa friulană din oraşul natal al lui Maurizio. Ita­lia­nul este şi un re­pu­tat con­sul­tant în fotbal, fiind in­vi­tat la diverse pos­turi tv din Italia.

Trombetta se află la CFR Cluj doar din această vară, remarcându-se ca secund al lui Ioan Andone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (160)
 •  01 Septembrie 2008, 23:09

cum sa il dai afara pe principal si sa il pui in antrenor pe secund, acelasi om, care de cand a venit echipa a inceput sa nu mai joace nimic......trompete mai sunteti,,,,va urez un macel linitit in ucl si sa va duceti in B unde va e locu....ca anu trecut ati comentat de steaua ca nu a facut nimic in liga,,,pai voi credeti ca ucl e ''liga lui mitica'' ?????

 •  01 Septembrie 2008, 23:06

ati luat o trompeta care deja trambiteaza ca va redresa corabia ! ...oare asa sa fie?!- speram sa-l luati pe protasov, care a confirmat in romania.

 •  01 Septembrie 2008, 21:35

CFR CLUJ,SPORTING VASLUI SI UNIREA URZICENI VOR AVEA MARI PROBLEME .POATE POLI TIMISOARA SA RAMANA PE TABLOUL UEFA SI ANUL VIITOR.

Vezi toate comentariile (160)
Comentează