STIRI  »  AUTO  »  ACCIDENT FORMULA 1

VIDEO O legendă a Formulei 1, despre erorile comise la accidentul lui Bianchi: "E inacceptabil să faci aşa ceva"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 10:43

Alain Prost, fostul pilot francez de Formula 1, a vorbit despre greşelile care s-au făcut înaintea accidentului teribil al lui Jules Bianchi.

Francezul consideră că macaraua de care s-a lovit monopostul lui Bianchi nu avea ce căuta acolo şi a vorbit despre steagul verde care se flutura, deşi maşina lui Sutil era ieşită în decor.

"Intrarea macaralei fără apariţia safetycar-ului este inacceptabilă. Aceasta este o greşeală. Cine a dat ordinul ca acea macara să intre şi să ridice monopostul lui Sutil, directorul de cursă sau comisarii plasaţi în acel colţ?

Pe imagini se poate vedea cum este fluturat steagul verde în spatele macaralei, lucru ce înseamnă că piloţii pot merge liniştiţi. Dar e inacceptabil să arăţi steagul verde la un asemenea incident, e o greşeală a comisarului", a spus Alain Prost pentru d'Europe 1.

Vezi VIDEO cu momentul accidentului

Din cauza condiţiilor vitrege din Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, Jules Bianchi de la Marussia a lovit o macara aflată în virajul 15 cu partea exterioară a monopostului, accidentul fiind unul foarte serios. Acesta a fost luat cu ambulanţa şi transportat la un spital apropiat, el avînd probleme foarte serioase. În prealabil s-a dorit transportarea sa cu elicopterul, dar din cauza ploii acest lucru nu a mai fost posibil. Pilotul a fost operat şi se află în continuare în stare gravă, din cauza loviturilor la cap!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:27

sa speram ca bianchi isi va reveni. deja accidentul lui michael schumacher este prea mult, in nici un an, chiar daca s-a petrecut altfel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează