Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 23:56

Cu Dual SIM (nu necesită decodare) şi un ecran HD de 6 inch, PHABLET WOO este soluţia ideală pentru a reduce numărul gadgeturilor pe care le foloseşti.

Noţiunea de Phablet vine în urma combinării cuvintelor smartphone şi tabletă. Combinaţie care se extinde şi la caracteristicile tehnice. Producătorii au dorit să vină în ajutorul celor care folosesc două telefoane şi au şi o tabletă. Chiar şi Apple s-a orientat spre zona ecranelor mari cu recent lansata variantă iPhone 6 Plus, cu diagonala de 5,5 inch.

Avantajele PHABLET WOO

Un singur dispozitiv în loc de trei. PHABLET WOO are Dual SIM, ceea ce constituie un avantaj pentru cei care folosesc două telefoane. În plus are toate calităţile şi funcţiile unei tablete. Prin urmare, ai strîns într-un singur dispozitiv trei alte dispositive pe care le foloseai curent.

Baterie cu durată de viaţă mai mare. Veşnica problemă a producătorilor de telefoane mobile este şi rămîne bateria. Cu procesoare din ce în ce mai mici şi mai puternice, telefoanele mobile s-au micşorat, în schimb dimensiunea bateriilor a rămas o problemă. PHABLET WOO are o baterie mare, de 2500 mAh care nu te lasă de pe o zi e alta. Cu o durată de viaţă mai mare, PHABLET WOO poate fi folosit mai mult timp pentru muncă, navigat pe net, citit sau pentru jocuri.

Ecran mare, calitate HD. Citeşti mult mai bine pe un PHABLET WOO şi scrii mult mai uşor. Ecranul phablet-ului are o diagonala de 6 inch (15 cm), cu tehnologie IPS şi rezoluţie 960x540 pixeli care se traduce într-un ecran HD de claritatea cristalului, 1080p. Poţi rula jocuri sau poţi să te uiţi la filme fără a întâmpina disconfortul ecranului mic al unui smartphone.

Preţ fără concurenţă cu Gazeta Sporturilor: 399 lei în loc de 699 lei. Făcând un raport calitate-preţ, PHABLET WOO este alegerea cea mai bună. La preţul de magazin, de 699 de lei, PHABLET WOO este deja mai ieftin decât phableturile din gama lui. Cu atât mai mult, dacă îl cumperi cu 399 de lei în campania Gazetei Sporturilor, PHABLET WOO este chiar mai ieftin decât un smartphone obişnuit.

Ia-ţi un PHABLET WOO cu 399 lei în loc de 699 lei. Intră în promoţia Gazetei Sporturilor! Primeşti gratuit pliant pentru cupoane pe 22 septembrie.

Fă primul pas începînd cu data de 22 septembrie. Ia-ţi Pliantul pentru cupoane din Gazeta Sporturilor şi fă-ţi rezervarea. Dacă nu ai Pliantul pentru cupoane nu poţi beneficia de reducerea de 300 de lei oferită în promoţie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”