STIRI  »  MONDEN  »  

FOTO! Demi Moore, sex nebun in masina cu prietenul lui Ashton Kutcher!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 19:47

Situatia a fost cu atat mai complicata cu cat Ben Hollingsworth si Ashton erau prieteni. Dar acest lucru a fost uitat dupa o serata, iar actrita de 48 de ani si barbatul mai tanar cu doua decenii si ceva au dat frau liber pasiunii. Nu au mai avut rabdare nici macar sa ajunga intr-o camera de hotel: au facut-o in automobil, potrivit unui martor.

A urmat o scurta relatie care l-a ajutat pe Ben in cariera. Se spune ca Demi ar fi intervenit ca el sa obtina roluri. Dar, cuprins de remuscari, cum se apropiase din ce in ce mai mult de Kutcher, actorul a decis sa puna punct idilei.

Acest pas gresit ar putea fi o explicatie pentru incapatanarea vedetei de a nu divorta de sotul infidel. Se pare ca echilibrul in cuplu a fost pastrat: amandoi au calcat stramb. Doar ca ramasese intre ei.

sursa: VDTonline

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
bozgor
bozgor  •  06 Noiembrie 2011, 15:23

ce chestie ala de a scris articolul o fi stat lipit de capota masinii si se masturba privind la demi moore de stis asa de bine cum afost partida de sex.

 •  05 Noiembrie 2011, 20:06

Foto ? Ce foto! Si e adevarat ca i-ati fotografiat chiar voi de la Gesepulyi?

 •  05 Noiembrie 2011, 19:25
Postat de pe 05 Noiembrie 2011, 03:30

e urat ala ...

Pai nu are voie femeia ? Bravo ei,bine face viata e scurta, de unde atata rautate si invidie pe capul vostru ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează