STIRI  »  MONDEN  »  METROSPORT

FOTO Pamela Anderson a fost surprinsă cu un fotbalist din naţionala Franţei, mai tânăr cu 18 ani » Fondatorul WikiLeaks, lăsat cu ochii în soare :)

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 17:22

Adil Rami, fotbalistul de 31 de ani al celor de la FC Sevilla, a fost surprins cu Pamela Anderson, diva din serialul Baywatch, mai mare cu 18 ani.

Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce părăseau unul dintre cele mai cochete restaurante de pe coasta de Azur, La Maison din Nisa.
Înconjuraţi de un grup de prieteni, au încercat să pastreze distanţa, pentru a nu da satisfacţie cârcotaşilor :), scrie presa internațională.

Conform zvonurilor apărute în presa britanică, Pamela Anderson ar fi fost până acum într-o relaţie cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
yeab
yeab  •  23 Iunie 2017, 19:14

'ai saktear !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close