STIRI  »  STIRI EXTERNE  »  

Oficialii UEFA care anchetează cel mai grav caz de trucare de meciuri din ultimii ani, amenințați cu moartea! O adversară a FCSB din acest sezon, menționată în dosar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 11:56

UEFA a anunțat că oficialii forului european care au investigat cazul de trucare de meciuri de la echipa albaneză Skenderbeu au primit amenințări cu moartea!

Inițial, gruparea din Albania a fost suspendată un an din cupele europene, în sezonul 2016-2017, însă informațiile noi intrate în posesia UEFA au dus la redeschiderea cazului. Săptămâna trecută, investigatorii UEFA amenințați au cerut Comisiei de Disciplină o suspendare de 10 ani și o amendă de un milion de euro pentru Skenderbeu

Punctul central al investigației este meciul Skenderbeu - Dinamo Zagreb din play-offul Champions League din 2015, în care echipa albaneză a pierdut cu 4-1 în fața croaților rămași în 10 oameni!

Partida a fost prima în care o echipă din Albania a ajuns în play-offul Champions League.

Presa albaneză a scris că în acest dosar mai sunt implicate Lokomotiv Moscova și Sporting Lisabona. Ultima a eliminat-o pe FCSB în play-offul Champions League din actualul sezon, după 0-0 la Lisabona și 5-1 la București.

Skenderbeu a învins-o, surprinzător, pe Sporting în faza grupelor Europa League 2015 cu scorul de 3-0. Portarul Rui Patricio, care a apărat și în dubla cu FCSB, a fost eliminat în meciul din Albania, încă din minutul 17.

În comunicatul UEFA se scrie: “Astăzi, inspectorii disciplinari UEFA care lucrează în acest caz au primit amenințări anonime cu moartea, menite, probabil, să-i intimideze și să-i oprească să-și desfășoare munca. Aceste amenințări nu vor avea succes, iar poliția a fost informată. UEFA rămâne implicată total în lupta împotriva trucării de meciuri, iar toți angajații UEFA care lucrează la aceste cazuri cruciale pot conta pe întregul sprijin al organizației”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2018, 14:51

oare observatorul UEFA ce o fi trecut la observatii dupa FCSB LAZIO ..fcsb este sub supraveghere uefa ca fiind recividisti

para.para
para.para  •  21 Februarie 2018, 14:18

La asta ma gandeam si eu cand Sporting a maturat pe jos cu echipa hartiei de impachetat guvizi. Cum a putut sa le dea gesepistilorfecesebisti cu terenul in cap tocmai la Bucuresti? Si nu orice teren, ci chiar cu NA. Sigur a fost blat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează