SPORTURI  »  ALTELE  »  ALPINISM

Coco la un pas de Antartica. Are nevoie de 65.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Crina Coco Popescu are un vis. Acela de a urca pe cele mai înalte vîrfuri ale lumii. La numai 15 ani are multe isprăvi de povestit. Pînă să închidă cercul celor mai înalţi şapte munţi ai lumii, puştoiaca din Rîşnov e mai aproape de a completa colecţia de cei mai înalţi vulcani ai lumi. Îi lipseşte Sidley, vîrf din Antartica. Planul lui Coco este să ecaladeze acest munte în această iarnă alături de Jordan Romero, cel mai tînăr om care a urcat pe Everest.
Toate bune şi frumoase, dar după cum spune şi Coco : "Nu poţi spune: mîine plec în Antartica şi să se te urci în avion şi gata". Totul e mult mai complicat. În primul rînd e nevoie de antrenament şi de bani. Partea cu antrenamentul se poate face, dar visul puştoaicei atîrnă de 65.000 de euro. Bani pe care deocamdată nu i-a strîns. Expediţia trebuie să înceapă în luna decembrie a acestui an. Cei care vor să o sprijine pe Coco o pot contacta la [email protected] , [email protected].

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
flopescu.flops
flopescu.flops  •  29 Septembrie 2010, 18:19

asa se scrie locul ala?

kocka
kocka  •  29 Septembrie 2010, 18:08

ma voi nu aveti ce face cersiti la niste idioti care nu au ce face in loc sa stea cu cartea in mana iei se catara si sta cu mana in tinsa!!

tudor.m
tudor.m  •  29 Septembrie 2010, 16:45

Voi nu sunteti sanatosi la cap

Vezi toate comentariile (3)
Comentează