FOTBAL  »  FUTSAL  »  FUTSAL

Deva pe locul 1 la sfarsitul sezonului regulat! Clasamentul şi rezultatele etapei 22

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 22:42

Sezonul regulat in liga 1 de futsal s-a incheiat in aceasta seara, odata cu ultimul meci al etapei 22, confruntarea de la Targu Mures dintre campioana en-titre City’Us si Futsal Klub din Odorheiu Secuiesc.

Oaspetii au reusit surpriza, invingand campioana cu 6-5 dupa un meci disputat. Laszlo Szocs a avut o evolutie remarcabila in aceasta partida, reusind sa contribuie din plin la victoria oaspetilor prin cele 5 goluri marcate in poarta muresenilor.

De acest rezultat profita Autobergamo Deva, formatie care reuseste sa castige sezonul regulat si sa intre cu avantajul terenului propriu in playoff.

Dunarea Calarasi invinge usor pe CSMS Iasi, demonstrand ca merita clasarea pe pozitia a sasea in primul sezon al echipei in liga 1 de futsal. In Playoff, calarasenii vor avea o misiune dificila in fata echipei lui Zoltan Jakab.

Autobergamo invinge pe Spicom cu 7-6, dupa ce la pauza conduceau cu un linistitor 4-0. Oaspetii au oferit o revenire frumoasa de la 5-1 la 5-5, Matei & compania trebuind sa se intrebuinteze serios pe finalul partidei pentru adjudecarea victoriei. Cele doua formatii se reintalnesc joi in sfertul de finala al Cupei Romaniei, tot la Deva.

Progresul Focsani reuseste in extremis sa-si adjudece ultimul loc de playoff, reusind in extremis egalul pe teren propriu in fata mai valoroasei echipe galatene.

Rezultate si clasament:

Dunarea Calarasi – CSMS Iasi 8-3 (4-1)

Sportis Targoviste – Clujana Cluj 8-6 (4-1)

Autobergamo Deva – Spicom Sf.Gheorghe 7-6 (4-0)

Progresul Focsani – United Galati 4-4 (2-2)

City’Us Tg.Mures – Futsal Klub Od.Secuiesc 5-6 (2-1)

613077-clasament.jpg

Sursa: futsaltotal.ro

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează