INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Reclamă pentru Serie A » Fabio Cannavaro vorbeşte la superlativ de cel mai în vogă tehnician român din străinătate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 14:59

Cosmin Olăroiu a cîştigat cel de-al treilea titlu consecutiv în Emiratele Arabe Unite şi cel de-al nouălea trofeu în ultimii 7 ani petrecuţi în Peninsula Arabică. În primul an pe banca lui Al Ahli, tehnicianul a cîştigat deja două trofee, iar metodele sale inovatoare de pregătire au ajuns să fie cunoscute şi în Italia."Secundul" lui Oli la Al Ahli este fostul campion mondial Fabio Cannavaro. Stoperul italian lucrează de un an cu antrenorul român şi a rămas uimit de calităţile sale. Într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, Cannavaro vorbeşte la superlativ pentru italieni despre Olăroiu şi despre modul în care a transformat-o pe Al Ahli în campioană.

"I-a făcut pe jucători să vină mai devreme la antrenamente şi să folosească sala de forţă. Un antrenor trebuie să lase în urmă, pe lîngă trofee, organizare şi un mod de lucru care să ajute la progres. Aşa am luat titlul aşteptat la Al Ahli vreme de 5 ani. Mă înţeleg perfect cu Cosmin", a spus campionul mondial din 2006.

Vorbele fostului căpitan al Squadrei Azzurra atîrnă greu în fotbalul italian şi îl pot propulsa pe Cosmin Olăroiu pe banca unei echipe din Serie A, mai ales că tehnicianul a avut deja succes şi pe plan european, unde a ajuns în semifinalele Cupei UEFA cu Steaua.

Trofeele lui Cosmin Olăroiu
Steaua
Titlul (05/06)
Supercupa României (2006)
Cupa României (10/11)
Al Hilal
Titlul (07/08)
Cupa Coroanei Prinţului (07/08, 08/09)
Al Sadd
Cupa Stelelor (2010)
Al Ain
Titlul (11/12, 12/13)
Supercupa EAU (2012)
Al Ahli
Titlul (13/14)
Supercupa EAU (2013)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
madskills
madskills  •  17 Aprilie 2014, 10:23
Postat de uzu_buzu_ pe 16 Aprilie 2014, 19:37

cel mai in voga ? pentru ca castiga prin Arabia Saudita titluri ... nu e Mircea Lucescu care se lupta cu granzii europei ... e Cosmin Olaroiu. nice.

Mircea Lucescu se "lupta" cu granzii Europei (adica aia care conteaza, din CL) doar in mintea lui. Ca in realitate e spulberat de orice echipa, desi are buget de echipa cu pretentii din vest. Dar na, impotriva lui sunt raul, ramul, firul ierbii, luna in al 3lea patrat, nenorocitul de arbitru, vatmanii si evident, razvan rat, chiar daca nu mai joaca acolo. Atat de bun e acest Lucescu in fotbalul adevarat ca nu s-a calificat in fata lui Leverkusen, o echipa spulberata de PSG si ciuca batailor in ultimele 2 luni in campionat. Nu zic ca Olaroiu e peste el, doamne fereste, dar nici sa-l vezi zeu pe Lucescu nu e normal :)

un_alt_roman
un_alt_roman  •  16 Aprilie 2014, 20:56
Postat de laur33 pe 16 Aprilie 2014, 19:06

Ca vorbeste Cannavaro despre Olarioiu este normal. Doar e secundul lui Olaroiu. Doar n-o sa zica de bine despre Flocea. Dar domnule jurnalist, cel mai in voga antrenor roman din straintate nu poate fi Olaroiu pentru ca mai exista si un Mircea Lucescu. Daca tu compari cupe europene si campionate cum sunt cele ale Italiei, Turciei si Ucrainei cu Cupa Camilelor din tara in care barbatii umbla pe strada in camasi de noapte, atunci mai bine te apuci sa scrii despre altceva decat fotbal; despre cricket de exemplu.

Ai uitat de Boloni.

uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  16 Aprilie 2014, 19:37

cel mai in voga ? pentru ca castiga prin Arabia Saudita titluri ... nu e Mircea Lucescu care se lupta cu granzii europei ... e Cosmin Olaroiu. nice.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează