FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL 2-1

Ioan Niculae anunţă: "Vreau Dinamo în finală! Am o simpatie pentru ei de cînd eram tînăr!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 23:36

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a avut încredere că Astra va reuşi în cele din urmă să înscrie golul de 2-1 şi să se califice, astfel, în finala Cupei României.

"Mă aşteptam la golul ăsta, trebuia să se facă un pic de dreptate. Vă mai amintiţi cum s-au calificat cu FC Vaslui şi cum ne-au dat gol în minutul 91?

Nu poate merge la nesfîrşit nedreptatea asta. Ei nu au arătat mare lucru, iar noi am jucat ca o echipă azi. Si în meciul de azi şi în cel de la Ploieşti, Astra a fost mai bună.

Petroul nu a arătat mai nimic. Mă felicit pentru toţi cei pe care i-am adus, inclusiv Florin Marin. Echipa era adormită cînd a luat-o Florin Marin, deşi erau aceiaşi jucători care în tur dădeau 3-4 goluri pe meci.

Jos pălăria în faţa lui Budescu, a fost cel mai bun de pe teren. Vreau din tot sufletul să vină Dinamo în finală, nu Steaua. Atunci cînd eram mai tînăr ţineam cu Dinamo şi am rămas cu o anumită simpatie. De ce să nu bată?!

Îşi imagina cineva că FC Vaslui va cîştiga în Ghencea!?", a spus Ioan Niculae la DolceSport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
bamse1901
bamse1901  •  17 Aprilie 2014, 11:51

toti stim ca esti de-al nostru, pacat ca nu te-a lasat badea sa investesti cand ai dorit

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Aprilie 2014, 10:24

hahaha, are simpatie de cand platea cotizatie la dynamo. toti angajatii de la melitzie si secu erau sustinatori platitori la dynamo. pai cu cin' ar putea tine un securest dovedit ?!

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  17 Aprilie 2014, 10:12

Normal,doar esti cu ochi albastri si tu.....Plus epoletii direct pe piele.....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează