INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

S-a rupt şi Jordi Alba! » Probleme tot cu bicepsul femural. Joi, fundaşul află cît va lipsi de pe teren

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 00:51

Jordi Alba s-a accidentat în prima repriză a finalei cu Real Madrid. Verdictul, după primele investigaţii este leziune musculară la bicepsul femural de la piciorul drept.


Fundaşul stînga va fi supus joi mai multor teste pentru a se stabili exact cît va lipsi de pe teren. Gerardo Martino are mari bătăi de cap din cauza accidentărilor din defensivă în acest retur. Gerard Pique e accidentat, Marc Bartra şi Carles Puyol au fost incerţi pînă înaintea partidei cu Real Madrid.

Alba a mai avut două accidentări serioase la bicepsul femural de la piciorul drept în acest sezon. În total, apărătorul a ratat 16 partide din cauza leziunilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează