INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Poza de un milion de like-uri » Cea mai frumoasă imagine după finala Cupei Spaniei: Cristiano Ronaldo l-a consolat pe Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 03:53

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au oferit imaginea serii şi poate a înfruntărilor din El Clasico din ultimii ani, după finala Cupei Regelui Spaniei, cîştigată de Real Madrid în faţa Barcelonei, scor 2-1.


S-au înfruntat de zeci de ori, s-au şicanat, s-au "duelat" verbal de la distanţă sau pe teren şi au iscat mereu dezbateri. Au bătut recorduri, s-au motivat unul pe celălalt să fie mai buni şi au atins performanţe la care unii doar visează. Dar niciodată Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi nu au fost surprinşi într-o ipostază mai frumoasă decît aseară, pe "Mestalla".

Portughezul l-a consolat pe argentinian, iar imaginea a făcut înconjurul lumii, iar fanii celor doi au salutat momentul, poate cel mai frumos al serii.

Messi a fost pe teren pe toată durata partidei, neavînd o prestaţie bună. Cristiano nu a putut evolua din cauza unei accidentări, dar a urmărit partida din tribună.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
alinadumitru
alinadumitru  •  18 Aprilie 2014, 14:22
Postat de cosmin_1 pe 17 Aprilie 2014, 15:35

Nici macar cel mai bun jucator din lume nu e si nu v-a fi in urmatorii ani,cel mai bun e si v-a ramane Cristiano,restul e cancan

"V-a ramane" ?????????? bine ca nu joaca asa cum scrii tu :)

alinadumitru
alinadumitru  •  18 Aprilie 2014, 14:20
Postat de zurix pe 17 Aprilie 2014, 18:34

Uitati-va la ei cum arata unul langa altul. Un zeu si un muritor mic , care priveste in sus, spre zeu.

zeu in capul tau de zmeu...nici macar de gluma nu e buna parerea ta

dansulnorilor
dansulnorilor  •  17 Aprilie 2014, 21:37
Postat de zurix pe 17 Aprilie 2014, 18:34

Uitati-va la ei cum arata unul langa altul. Un zeu si un muritor mic , care priveste in sus, spre zeu.

nu e niciunul zeu. sunt 2 mari jucatori de fotbal, iar pana in prezent ala mai mic a demonstrat mai multe :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează