INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Ciprian Marica, interviu fără menajamente în Gazetă: "Răzvan Burleanu a greşit cu Gică Hagi şi alianţa cu Gheorghe Chivorchian e deplasată!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 11:18

Răzvan Burleanu a devenit preşedintele Federaţiei după alegerile de la începutul lunii martie şi graţie lui Gheorghe Chivorchian, cel care a anunţat că dă voturile sale "viitorului", adică lui Burleanu. Într-un interviu EXCLUSIV pentru Gazetă, Marica atacă decizia preşedintelui FRF de a-l coopta pe Chivorchian în echipă

Gică Hagi şi Daniel Prodan au contestat perioada petrecută de Burleanu la FRF, criticîndu-l şi pe Gheorghe Chivorchian. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu Ciprian Marica.

Atacantul echipei naţionale a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, care poate fi răsfoit şi pe platforma Gazeta Digitală, în care a adus în discuţie şi colaborarea dintre Burleanu şi Chivorchian:

"Mie nu mi-a plăcut ce am văzut la alegeri, unele "datorii". Că a rămas dator cîtorva oameni".

De asemenea, Marica a criticat şi declaraţia preşedintelui la adresa lui Gică Hagi: "Sînt sigur că s-a grăbit cînd i s-a adresat lui Hagi în acea manieră. Nu cred că îţi poţi permite aşa ceva. Doar ce ai venit în fotbal! Hagi reprezintă echipa naţională şi îşi poate da cu părerea, mai ales că a făcut-o mereu cu bun-simţ. Cred că a fost o primă declaraţie pripită pe care a făcut-o Burleanu".

Interviul de 4 pagini cu Ciprian Marica poate fi răsfoit şi pe platforma Gazeta Digitală.

Află din interviul eveniment:
- ce crede despre Dosarul Transferurilor
- cum vede lupta pentru evitarea retrogradării
- ce soluţie are pentru problema licenţierii
- ce spune despre lupta din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
polistul68
polistul68  •  18 Aprilie 2014, 13:34
Postat de adriann_ pe 17 Aprilie 2014, 17:02

Eu nu prea stiu ce nu intelegi: Basescu l-a pus acum pe Burleanu pentru ca acum a avut posibilitatea sa lichideze orice opozitie pe care ar fi intampinat-o acesta. Daca incerca anul trecut, il zbura imediat pe Sandu dupa care castiga Gica Popescu fara emotii, ca sentinta finala in Dosarul Transferurilor era departe.

Eu nu inteleg...cum poti fi asa naiv ...amice, daca detii procuratura poti face cam tot ce iti doresti...2 procurori buni, trmisi undeva, sigur gasesc ceva...chiar crezi ca dosarul Transferurilor nu putea urgentat cu un telefon ? sau chiar crezi ca dosarul Loteria nu putea fi urgentat ? si vis-a-vis de Sandu...il putea termina repede numai cu Poli Timisoara, cind ne-au luat cele 8 pucte...il putea ajuta pe iancu, care are vreo 3 procese cu asandu....ca presedinte, ai n-spe variante sa iti pui un om intr-un post, daca doresti asta. tu chiar crezi ca daca voia baselu...nu i ascundea de mult pe Mitica si Sandu ?

ricco
ricco  •  18 Aprilie 2014, 04:44

Marica e un RATAT DIN P.D.V. FOTBALISTIC si a dovedit de nenumarate ori ca E DUS RAU CU CAPUL asa ca tot ceea ce spune e APA DE PLOAIE.

neludum
neludum  •  17 Aprilie 2014, 23:29

Mai bine ai vorbi pe teren ,Cipriane,acolo taci in ultimul timp ! Ca ai ratat cu echipa si cu nea Piti al tau calificare dupa calificare n-am auzit nimic ,nici pe tine nici pe specialistii in fotbal din asa zisa generatie de aur,care se gandira la batranete sa ajute fotbalul ,ce a mai ramas de la Mircica si Mitica ! Pana acum unde au fost Hagi ,Popescu,Ilie(la DIGI ),Stelica etc..,de ce nu l-au deranjat pe nas ?!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează