FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 2-5)

Singurul scenariu în care Dinamo se poate califica în finală: "Şansele sînt 20-30%, dar se poate"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 18:21

Ioan Ovidiu Sabău, fostul jucător al lui Dinamo, a vorbit despre şansele "cîinilor" de a întoarce rezultatul din tur cu Steaua, 2-5, pentru a se califica în finala Cupei României."Este posibil ca Dinamo să se califice, dar trebuie să ţină cont şi cu cine joacă. Steaua este un adversar valoros, cu un moral foarte bun. Plus că este şi o diferenţă mare. Iar Dinamo nu este o superechipă, nu se ridică la nivelul Stelei. Este o echipă harnică, motivată, dar trebuie să te ridici la nivelul Stelei.

Cu multă şansă, entuziasm, cu publicul alături, Dinamo să înscrie, iar Steaua să prindă o zi proastă... Aşa, poate ar reuşi să întoarcă scorul. Dar şansele lui Dinamo sînt de 20-30%, Steaua e favorită", a spus Ioan Ovidiu Sabău la DolceSport.

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO. "Roş-albaştrii" s-au impus cu 5-2 în meciul tur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
terminatorul3
terminatorul3  •  17 Aprilie 2014, 19:49

Şansele sînt 0 % !!!

valah7mai1986
valah7mai1986  •  17 Aprilie 2014, 19:17
Postat de nemonyta pe 17 Aprilie 2014, 19:07

cand a devenit U cooperativa lui dinamo? cand a venit palmeriul la U? esti o gluma de suporter...de dai fan U dar de fapt esti oaie. esti nul, nu meriti luat in seama

Citește cărțile lui Cornel Dinu, " Jucand cu destinul" " Zambind din iarba" unde vorbește despre cooperativa Securității înființata de comunistul Anghelache, U Cluj, Flacăra Moreni Victoria București.

nemonyta
nemonyta  •  17 Aprilie 2014, 19:07
Postat de turbozero pe 17 Aprilie 2014, 19:04

eu am boala pe dinamZERO care a infiintat cooperativa si s-a folosit de "U".. fara cooperativa sunteti o gluma forta Steaua! ps: in afara de aia 40 de prosti betivi din galeria lui "U" pe care i-a batut curtean(apropo unde ati fost sa ii aparati pe fratii vostri de la Cluj de furia lui curtean :)), deci in afara de aia, ceilalti suporteri ai lui "U" nu dau un scui.pat pe dinamZERO

cand a devenit U cooperativa lui dinamo? cand a venit palmeriul la U? esti o gluma de suporter...de dai fan U dar de fapt esti oaie. esti nul, nu meriti luat in seama

Vezi toate comentariile (9)
Comentează