FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA

FOTO Spectacol pe Naţional Arena » Duel incendiar între galerii! Coregrafie unică a dinamoviştilor, răspunsul steliştilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 21:06

Naţional Arena a găzduit pentru a şasea oară confruntarea dintre Dinamo şi Steaua. Peste 45.000 de suporteri au venit să vadă Derby de România şi au făcut un adevărat spectacol în tribune.
"Opera PCH"
Dinamoviştii au declanşat recitalul pe stadion cu o coregrafie unică în România! Toţi fanii de la Peluza Nord a stadionului au fost îmbrăcaţi în alb şi roşu, afişînd mesajul: "În simfonia stadioanelor am fost mereu compozitori! Voi asistaţi la operă ca spectatori". Pe acordurile "Bolero" de Maurice Ravel, piesă interpretată live de o orchestră adusă pe gazon!, jucătorii au intrat pe teren, iar din mijlocul galeriei dinamoviste au apărut siluetele 3D: doi cîini îmbrăcaţi la costum, decupaţi parcă dintr-un spectacol de operă.

Un alt lucru inedit văzut la noi la capitolul coregrafii a fost oferit la inelul inferior al peluziei: suporterii au ridicat cartoane colorate alb-roşii, iar mesajul PCH, format din aşezarea suporterilor, era înlocuit cu FCD!

Lăcătuş a "apărut" în peluza Stelei
De partea cealaltă, "roş-albaştrii" au colorat Peluza Sud în culorile roşu, alb şi albastru, afişînd portretul lui Marius Lăcătuş şi cîini în flăcări. Spectacolul a fost însoţită de mesajul: "Mitologia, îngerii, zei din cer tremurau cînd fiara intra pe teren", aluzie la ultimele coregrafii ale dinamoviştilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
mosu90
mosu90  •  19 Aprilie 2014, 00:10

ce tentativa de coregrafie la ciobani =))

cainerrosu
cainerrosu  •  18 Aprilie 2014, 23:58
Postat de right_wing_resistance_romania pe 18 Aprilie 2014, 00:32

Vezi ca are Mustata are doua restaurante, un magazin si o cafenea...de ani buni de zile...asa ca vorbesti sa te aflii in treaba. Cat despre ce spui tu, ca taceam noi uimiti de coregrafia voastra..nu s-a mirat nimeni de ea...din contra...s-a afisat un contra-mesaj la coregrafia voastra...pentru ca aveti lideri de galerie idioti....si orice pregatiti pentru meciurile cu noi, PN-ul afla! Sunteti jalnici! Cati bani v-a mai dat Negoita si pentru coregrafia aia proasta? V_ati facut de kkt! Ambele voastre coregrafii erau stiute =))

Am fost peste voi si in turul Cupei Romaniei ! 9000 caini > 37000 stelisti !

cainerrosu
cainerrosu  •  18 Aprilie 2014, 23:54

DINAMO E NR 1 PRIVIND SUSTINEREA SUPORTERILOR ! CIND ECHIPA VA JUCA FOTBAL STADIONUL NATIONAL ARENA VA FI MIC PENTRU NOI LA UN MECI CU CHIAJNA !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează