FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 3-6

Basarab Panduru, ironic după declaraţiile lui Flavius Stoican: "De ce să scoatem doar 7 minute? Scoatem tot!" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 10:56

Dinamo a pierdut categoric "dubla" cu Steaua din semifinalele Cupei României, scor 3-6, dar Flavius Stoican nu crede că diferenţa de scor a fost reflectată şi în teren. Antrenorul lui Dinamo consideră că au fost două meciuri echilibrate, exceptînd cele 7 minute din tur, cînd Steaua a punctat de 3 ori. 

În studioul DolceSport, Basarab Panduru a analizat comentariile antrenorului dinamovist şi i-a dat un răspuns acid: "De ce să scoatem doar alea şapte minute? Scoatem tot. Ca şi cum Steaua nu juca deloc. Aveau trei victorii, două cu 1-0 şi una cu 2-0. De ce să scoatem alea 7 minute? Aşa mi se pare cel mai corect.

"N-aţi văzut ocazia lui Bilinski? Eram să îmi cadă de pe foaie ocazia. Scriam pe lîngă foaie, pe masă. În minutul 74 au avut prima ocazie. Pînă atunci trebuia să fie 5-0 pentru Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
dynamovist
dynamovist  •  19 Aprilie 2014, 08:23

A vorbit marele panduru din gara Basarab! Sef pe peronul 2, antrenorul cersetorilor din zona Zoster. Un alt mare ANAList de fotbal, inlocuitorul ANAListului detinut. In afara de Ilie Dumitrescu, la steaua se sta foarte prost cu IQ-ul si bunul simt.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Aprilie 2014, 22:49

Iar isi da cu parerea somerul etern ? Cum se face ca astia care nu se pricepla nimic , ii blameaza pe cei care se straduiesc si chiar reusesc ceva ?!

shab
shab  •  18 Aprilie 2014, 16:30
Postat de 14mai1948 pe 18 Aprilie 2014, 12:21

Pancuru sa nu uite ,dinamo a jucat astea 3 meciuri ce o echipa de copii si tineri fara experienta ,daca nu ii stie ii reamintesc eu.. filip,rotariu,serban acestia fiind copii ..tineri :tucudean,matei,durimel,lazar si pe banca un alt copil buia .. fantastica echipa cu jucatori care au jucat in primavara europa in ucl unde sau facut de rusine macestia NU au reusit decit o victorie 2 egaluri .un egal norocos scos in ultimu minut de joc ..asta da valoare si rezultate cu o echipa neexperimentata cum e cea a lui dinamo... daca stoican era antrenor si nu tinea de scaun si juca de lainceput cu bilinsku elton serban si barbaoianu in locul lui rus ..sint sigur ca dinamo se califica in finala ..d

Nu mai priza lipici, baiete, ca vorbesti doar tampenii.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează