FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Un jucător dinamovist recunoaşte după semifinala cu Steaua: "Nu am jucat inteligent!"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 22:41

Dinamo a fost dominată categoric în "dubla" cu Steaua din semifinalele Cupei României şi a pierdut calificarea în faţa marilor rivali cu scorul general de 3-6. În aceste condiţii, dinamoviştii mai speră acum doar la locul 4 în Liga 1 pentru a ajunge în sezonul viitor în cupele europene.

După ratarea calificării în finala Cupei, dinamovistul George Ţucudean a recunoscut că echipa nu a jucat inteligent, mai ales în tur.

"Atmosfera e bună la echipă. Mergem înainte, nu avem ce să facem. Puteam să cîştigăm şi aseară, puteam să cîştigăm şi meciul din campionat. În meciul tur din Cupă n-am jucat inteligent, l-am jucat de parcă ar fi fost returul, de parcă nu aveam nimic de pierdut.

Nimeni nu ne dadea nici o şansă în campionatul ăsta. Toţi au zis că terminăm pe un loc prost. Apoi, cum am cîştigat cîteva meciuri în sfîrşitul turului şi etapele alea din retur, toata lumea s-a gîndit, gata, Dinamo se bate, se face... Deci se poate schimba totul într-o săptămînă. Sperăm să prindem Petrolul, dacă putem", a spus Ţucudean la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
bamse1901
bamse1901  •  19 Aprilie 2014, 15:17

George nu prea te vad motivat, desi stiu ca esti un fotbalist bun

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Aprilie 2014, 11:07

Voi nu contati ...sunteti desculti ...intai sa aveti salarii decente si apoi sa vorbiti de inteligenta ...

calinescu_
calinescu_  •  19 Aprilie 2014, 09:09

CE A FACUT STOICAN IN CUPA NU SE POATE NUMI DECAT NONCOMBAT ...!!! PACATUL E SI MAI MARE PENTRU CA FANII AU UMPLUT NATIONAL ARENA ...!!! UN ANTRENOR FARA PERSONALITATE CARE A INCERCAT SA COMBINE CACEALMAUA SATANISTA CU FILOZOFIA CENTURISTA A LUI REGHEBLAT ...!!! SINGURA SOLUTIE : DEMISIA .....!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează