Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 13:10

Doi dintre editorialiştii de top ai Gazetei, Maria Andrieş şi Tudor Octavian, sînt autorii a două opinii acide în ziarul de azi.

"Deghizat în joc video cu drepturi TV, troianul Iorgulescu a scăpat liber în sistem şi atacă statutul federal. Iorgulescu va schimba fotbalul românesc în aceeaşi măsură în care un virus schimbă fişierele dintr-un computer. Noul şef al LPF se comportă, de fapt, ca troianul vechii puteri. Nu întîmplător, Iorgulescu insistă ca fostul şef al FRF să rămînă prezent în CEx.

Ce urmează? Dacă nu e scos din priză, Iorgulescu va propune ca Adalbert Kassai să fie numit secretar pe viaţă, Daniel Prodan - director sportiv pe viaţă, Victor Piţurcă - selecţioner pe viaţă şi aşa mai departe", scrie Maria Andrieş.

Citeşte aici editorialul complet: "Schimbare? Nu, virusare!"

"Răzvan Burleanu descoperă cu fiecare zi care începe că are puterea, dar că asta nu-i foloseşte la guvernare. Exact ca-n politichia la nivel de Stat.  Răzvan Burleanu vrea o Federaţie cu alţi slujbaşi. Numai că n-are de unde să-i ia.

Cei care- l aşteaptă pe la uşi nu pe el îl vor, ci supuşenia aia chiaburească, de 5.000 - 7.000 de euro lunar a inamovibililor. Ce nu realizează, în euforia victoriei sale fără glorie, Răzvan Burleanu e că fiecare om din Federaţie e un imens tezaur de taine cu un preţ mare pe piaţa stenogramelor", e de părere Tudor Octavian.

Citeşte aici editorialul complet: "Şantajul, ca garant al reciprocităţii"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”