FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

După celebra declaraţie "Steaua a fost mai bună 7 minute", Flavius Stoican recidivează: "Am jucat de la egal la egal"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 17:15

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, nu crede că diferenţa dintre echipa sa şi Steaua a fost mare. Mai mult, tehnicianul "cîinilor" e de părere că în multe momente meciul s-a jucat de la egal la egal. 

"Nu e o diferenţă foarte mare. Sigur, este o diferenţă, într-adevăr, s-a văzut în Cupa României. Dar nu e o diferenţă foarte mare între Steaua şi Dinamo.

Au fost momente cînd am jucat de la egal la egal cu o echipă cu jucători cotaţi la milioane de euro. O să facem tot ceea ce putem să terminăm pe locul 4", a spus Flavius Stoican la DolceSport.

Steaua a cîştigat două dintre cele patru dispute cu Dinamo din campionat şi Cupa României. În Liga 1 a fost 2-1 şi 1-1, în timp ce în Cupa României a fost 5-2 şi din nou 1-1.

16 puncte sînt între Steaua şi Dinamo în clasamentul Ligii 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (118)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  20 Aprilie 2014, 16:06

el fiind usor retardat, striga de pe margine: jucati la egal , la egal! la redare a iesit altfel!

bamse1901
bamse1901  •  20 Aprilie 2014, 12:07

nu prea vad multi jucatori cotati la milioane de euro. sigur sunt cativa vreo 4-5

tbone
tbone  •  20 Aprilie 2014, 11:42
Postat de sange_alb.rosu pe 19 Aprilie 2014, 21:32

N-am zis ca suntem mai buni. Asta iese din discutie, acum steaua joaca mai bine. Ce nu inteleg eu, e cum de ai tupeul sa pomenesti de UCL? In campionatul intern nu aveti adversar, dar in UCL tocmai ati devenit echipa cea mai proasta din istoria competitiei. Si inca ceva: nu-ti mai da singur like. E jenant.

de fapt voi sunteti cea mai proasta competitie din UCL, pt ca nu ati jucat niciodata acolo hahahaha noi macar am facut puncte la coeficient, chiar in 2013 am facut mai multe puncte la coeficient ca Cefura in 2009, pt ca am jucat 3 meciuri preliminare si am stras foarte multe puncte, eliminand 3 campioana, si cele 3 puncte stranse in grupe nu sunt un rezultat chiar rau, avand in vedere ca cu Basel puteam sa luam 6 puncte usor daca nu aveam ghinion cand au egalat in min 92...oricum in UCL nimeni din est nu face nimic, nici rusii sau Sahtior unde se baga zeci si sute de milioane, Zenit a dat 100 de mil pe Hulk si VItsel si sunt zero barat...Steaua insa in EL a jucat seminfinale, sferturi, voi??

Vezi toate comentariile (118)
Comentează