FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua îşi ia golgheter! Jucătorul a confirmat că îşi doreşte să vină în Ghencea: "Îmi doresc să merg, dar deocamdată nu e nimic concret"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 22:03

Pantelis Kapetanos va pleca liber de contract în vară de la Steaua, în timp ce lui Federico Piovaccari îi expiră împrumutul şi e foarte puţin probabil să mai continue şi de la anul în Ghencea. 

Steaua caută un atacant şi, cum Gigi Becali este adeptul jucătorilor români, sînt şanse reale ca Liviu Antal să fie cel ales. Problemele de la FC Vaslui cu banii vor face ca Liviu Ciobotariu să piardă mai mulţi jucători. 

Roş-albaştrii s-au interesat deja de soarta lui Antal, lucru confirmat şi de jucător la finalul jocului împotriva Coronei, partidă în care a punctat de două ori şi a redevenit golgheterul Ligii 1, la egalitate cu Lemnaru, fiecare cu 13 goluri.

"Îi mulţumesc lui Sînmărtean că mă aşteaptă la Steaua. Dacă se va putea, voi fi lîngă el. Dacă nu, vom vedea. Îmi doresc mult să joc la o echipă competitivă şi Steaua este una dintre ele.

Este cea mai puternică echipă din campionat. Oricum, nu vreau să vorbesc mai mult pentru că nu e nimic concret deocamdată", au fost cuvintele lui Antal de la finalul partidei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
blaustein
blaustein  •  21 Aprilie 2014, 15:58

La Steaua vor veni doar jucatori aflati in sfera de influenta a familiei Reghecampf.

ciocofix
ciocofix  •  20 Aprilie 2014, 16:30

Alexandru lazar, antal, stanciu, chipciu, tiki taka..toti banii i-as da pe primii doi.

ortega
ortega  •  20 Aprilie 2014, 12:50
Postat de andrei.f pe 20 Aprilie 2014, 10:58

Dacă Steaua vrea titlul şi la anu, trebuie să aducă jucători. Cu Toşca, Iancu, Filip nu mai luăm campionatul ! Steaua a adunat zeci de milioane de euro de la UEFA, FRF, transferuri, bilete.. Să cumpere jucători!

Niciodată n-au contat Toşca, Iancu, Filip sau altă viitură ... Importanți sunt Dima , Clonțescu și Brichetă ... Că fără alea (cel puțin ) 12 puncte furate pe față pentru owine , acum nu mai era Prodancul așa bățos ...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close