FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-0

Ionuţ Negoiţă prevede un blat la Viitorul-Steaua: "Fac un pronostic!" Care e "atu-ul" echipei lui Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 aprilie 2014 18:32

Prin victoria cu Astra, scor 2-0, Dinamo a ajutat-o pe Steaua în lupta la titlu. Cum roş-albaştrii pot aborda mai relaxaţi partida cu Viitorul, de mîine seară, Ionuţ Negoiţă anticipează o victorie a echipei lui Gică Hagi!"Sînt convins că azi au ţinut cu noi suporterii Stelei. Fac un pronostic: Viitorul va cîştiga împotriva Stelei pentru că Viitorul e o echipă mai puternică", a declarat Negoiţă, potrivit Dolce Sport.

Viitorul ocupă penultimul loc şi ar mai avea şanse minime să scape de retrogradare în cazul în care va pierde meciul din Ghencea.

Viitorul - Steaua se va juca mîine seară, de la 21:00, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

Reghe şi-a anunţat demisia după 2-5 cu Viitorul
Pe finalul sezonului trecut, Steaua a pierdut pe teren propriu cu echipa lui Hagi, scor 2-5. Gafele şi atitudinea jucătorilor săi l-au enervat atît de tare pe Reghecampf, încît la finalul partidei a anunţat că pleacă, suspectînd că Gigi Becali le-a cerut jucătorilor să se lase învinşi pentru ca Viitorul să evite retrogradarea.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (210)
merace
merace  •  21 Aprilie 2014, 20:50

In fotbalul de afaceri, punctele se pot da si prin intermediari. De pilda, in loc de 2-0 (scor mai normal), la meciurile Vaslui-Viitorul si Steaua-Vaslui, a fost 0-1 in ambele!!! :D hahaha

putregaiu
putregaiu  •  21 Aprilie 2014, 12:20

Pai blat a fost deja manevra Vaslui-Viitorul, Steaua-Vaslui cu tot circul ala cu juniorii Vasluiului foarte bine regizat pt amicii lui Reghe din mafia pariurilor. Poate le mai da un punct si azi si dupa aia iese Duckadam la tv si zice ca se bucura pt Hagi

mixmax
mixmax  •  21 Aprilie 2014, 11:58

titlul corect al articolului era: "negoita osugereaza...."

Vezi toate comentariile (210)
Comentează