FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - PANDURII 3-2

Un jucător din Liga 1 a vrut să se bucure cu suporterii, dar n-a fost lăsat de stewarzi: "Biletul la control!" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 11:26

Moment amuzant la partida dintre FC Botoşani şi Pandurii, scor 3-2. George Cârjan, atacantul gazdelor, a vrut să meargă în peluza ocupată de fanii moldoveni, însă a fost oprit de stewarzi. Imediat după ce a fost înlocuit de Attila Hadnagy, în minutul 56, Cîrjan şi-a schimbat tricoul de joc şi a vrut să meargă alături de fani, în galerie, însă a fost oprit de stewarzi, care i-au cerut biletul de intrare la meci, transmite Mediafax.

În urma intervenţiei mai multor fani de la tribuna a II-a, stewarzii au înţeles că George Cîrjan este jucătorul celor de la FC Botoşani, că nu are nevoie de bilet de intare şi l-au lăsat să urce în peluza galeriei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  21 Aprilie 2014, 20:58

Asta e ca- bancul cu tramvaiul de pleacă din stație iar un tip, îmbrăcat elegant, ce nu apucase să urce , o ia la fugă , după tramvai. Cade, se ridică, fuge mai departe. În final, ajutat de un călător ce se-apleacă și-l prinde de mână, ajunge în vagon. Ăla de-l ajutase: - Ce naibii, bre, fugi așa, după un tramvai, dă- l dracu', vine altu' ?! La care ăsta de fugise: - Gura , biletele la control!

merace
merace  •  21 Aprilie 2014, 20:15

Stiri din astea senzationale sunt nenumarate la orice meci. De pilda: arbitrul s-a uitat la ceas inainte sa fluiere sfarsitul reprizei!!! :D hahaha

dreamer123
dreamer123  •  21 Aprilie 2014, 15:05

de unde sa stie ei cine e ? :)))))))))) doar nu face reclama la gilette

Vezi toate comentariile (5)
Comentează