INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cale liberă pentru titlu în Premier League » Chelsea va băga rezervele în derby-ul cu Liverpool

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 11:42

Liverpool, Chelsea şi Manchester City se luptă pentru cîştigarea titlului în Premier League, iar "cormoranii" au o şansă imensă în acest sezon, mai ales după anunţul lui Jose Mourinho.

Gerrard, Suarez şi compania sînt pe primul loc în clasament cu 3 etape înainte de final şi au 5 puncte peste Chelsea şi 6 peste City, dar gruparea din Manchester are un meci mai puţin disputat. În acest weekend urmează să se dispute un meci extrem de important în lupta pentru Premier League, derby-ul Liverpool - Chelsea.

Dar Jose Mourinho a anunţat că vrea să introducă rezervele în acest meci pentru a odihni titularii în vederea confruntării cu Atletico Madrid din returul semifinalei Ligii Campionilor, iar în aceste condiţii Liverpool devine mare favorită să ia primul titlu în Premier League.

"Vreau să joc în meciul cu Liverpool cu cei care nu vor evolua miercurea viitoare în returul cu Atletico. Dar trebuie să văd ce decizie ia şi conducerea. Voi avea o discuţie, trebuie să ascult de ei, indiferent de ce decid.

Este o mare problemă faptul că partida se va disputa duminică. Reprezentăm fotbalul englez. Sîntem singura echipă care mai este în competiţiile europene. Spania are 4 şi le-au fost oferite condiţiile să aibă succes. Dar noi jucăm duminică în loc de vineri sau sîmbătă", a explicat Mourinho la conferinţa de presă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
quitevicious
quitevicious  •  24 Aprilie 2014, 13:37
Postat de rad1cal pe 23 Aprilie 2014, 12:51

Ma bucuram ca am scapat de Gigi si nu mai vad pacalici la tv. De unde, i-a luat locul asta. Dar Negoita asta n-are prestanta, e doar pr0st... Gigi e mai trecut prin viata, mai are caterincile la el. Negoita asta e 0 din toate punctele de vedere, mai putin ale penibilitatii unde e de nota 15 !

Negoita nu are inspiratie, nici umor. Pur si simplu este ca un somnifer: nu spune nimic interesant si nu stiu de ce dar am impresia ca in afara de ce e pe aici, fotbalul european ii este total strain!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Aprilie 2014, 18:18

S-a intamplat nu o data la acest nivel ca rezervele sa se mobilizeze, sa vrea sa dovedeasca ce pot atunci cand li se ofera sansa. Meciul si titlul (inca) se joaca.

old_shatterhand
old_shatterhand  •  23 Aprilie 2014, 16:32
Postat de supersolo pe 23 Aprilie 2014, 15:14

Are 9 accidentati...ultimii 2 aseara....posibilitatea de a recupera ceva sunt doar 2....sambata joaca cu Liverpool ...sa vedem ce vor decide la sedinta lor de azi....mai sunt 2 ore totusi....nu m-ar suprinde sa joace cu titularii meciul cu Liverpool plus ceva juniori....aia nu gandesc ca romanii ...au alta optica ...daca vor juca cu juniorii s-ar putea sa asistam la un scor de proportii tinand seama ca Liverpool nu iarta pe nimeni....

Asta e metoda "cum sa exageram"?.De cand 3 inseamna 9?Cech,Terry si Hazard.Lampard si Mikel sunt suspendati pentru retur , iar Ivanovic a fost suspdendat.De asemenea Salah si Matic nu au dreptul de a juca.Eu vad ca are de unde strange 14 jucatori fara vreun junior.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează