FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Mîine se anunţă oficial dacă CS U Craiova poate promova în Liga 1 » GSP a aflat deja verdictul!

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 08:30 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 12:14

Comitelul Executiv al FRF va anunţa mîine decizia finală în cazul dreptului de promovare al celor de la CS U Craiova.

  • Oltenii şi-au depus dosarul de licenţiere, însă aşteaptă verdictul comisiilor pentru a afla dacă vor putea evolua în Liga 1.

GSP a aflat deja decizia pe care o va anunţa mîine Comitetul Executiv. Ieri, s-a ajuns la concluzia că CS U Craiova va putea juca în sezonul viitor al Ligii 1 dacă va termina pe unul dintre primele două locuri în Seria a II-a din eşalonul secund.

Decizia ar fi trebuit anunţată încă de săptămîna trecută, însă atunci nu s-a ajuns la un acord. CS U Craiova ocupă primul loc în play-off-ul Serii a II-a a ligii secunde, la două puncte distanţă de poziţia secundă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (248)
dumi67
dumi67  •  24 Aprilie 2014, 15:00
Postat de rasputt1n pe 24 Aprilie 2014, 13:13

Da! ai dreptate corect este sa nu platesti impozite la stat ca toti muritorii, sa nu platesti salarii pentru munca depusa in folosul tau, sa minti suporterii si sa ii amagesti cu actiuni intr-o societate comerciala muribunda... asta este intr-adevar corect! bine ca ne-ai luminat tu !

nu e cporect ce a facut mititelu . voi sustinatorii csu nu aveti argument in favoarea voastra decat pe mititelu . nu vreti deloc sa pricepeti ca , noi sustinem universitatea craiova care din pacate se afla la mititelu . nu suntem sustinatorii acestuia . mititelu este un escroc , nu a respectat nici un colaborator si nici spectatorii dar daca voi credeti ca incercand sa furati identitatea altei echipe gresiti . credeti ca e corect sa furi de la un hot ? puteati reinventa fotbalul in craiova dar cu alta echipa si nimeni nu avea ceva cu voi . s-ar fi uitat chiar si abuzul prin care ati aparut . m sandu , olguta au vrut ca fc universitatea sa dispara pt ca lumea sa adopte creatia lor . in zadar

rasputt1n
rasputt1n  •  24 Aprilie 2014, 13:13
Postat de dumi67 pe 24 Aprilie 2014, 11:46

sunteti penibili . hai sa-ti spun eu cat de corecti sunteti . este ca si cum ti-ai clona un copil iar apoi ai omori acel copil substituindu-l cu clona . ati primit un loc in liga 2 , locul unei echipe dezafiliata abuziv . cand echipa dezafiliata si-a recapatat locul , logic era sa vi-l pierdeti voi . daca corect inseamna sa incepi direct din liga 2 , daca corect inseamna sa schimbi regulamentul chiar in timpul campionatului atunci corect si-a perdut adevaratul sens . va considerati curati si poate sunteti pt ca sunteti o echipa nou infiintata , fara trecut dar tot timpul veti fi o echipa compromisa , datoare unui personaj sinistru :m sandu .ati acceptat un compromis care va atrage si altele

Da! ai dreptate corect este sa nu platesti impozite la stat ca toti muritorii, sa nu platesti salarii pentru munca depusa in folosul tau, sa minti suporterii si sa ii amagesti cu actiuni intr-o societate comerciala muribunda... asta este intr-adevar corect! bine ca ne-ai luminat tu !

mardark
mardark  •  24 Aprilie 2014, 13:00

in dos si sa se duca

Vezi toate comentariile (248)
Comentează