INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - BAYERN

Absenţă de ultimă oră la Real Madrid » Gareth Bale nu s-a antrenat în ultimele 2 zile

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 12:17

Veştile bune nu durează mult la Real Madrid! Carlo Ancelotti se poate baza pe Cristiano Ronaldo în turul semifinalei cu Bayern Munchen, însă o absenţă de ultimă oră este Gareth Bale.

Eroul finalei Cupei Regelui cu Barcelona nu s-a putut antrena la capacitate normală în ultimele două zile, iar presa spaniolă a anunţat că o decizie se va lua doar cu puţine ore înaintea startului confruntării cu Bayern Munchen de diseară, liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45.

Galezul nu s-a antrenat alături de colegi luni din cauza unei răceli, dar la antrenamentul de ieri dimineaţă a revenit lîngă echipă. Pentru puţin timp însă, mai ales că apoi a apărut o problemă stomacală, iar după-amiază a rămas acasă.

Medicii i-au recomandat să facă repaus, iar prezenţa împotriva lui Bayern este pusă sub semnul întrebării în acest moment.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vl1717
vl1717  •  23 Aprilie 2014, 19:46

Daca nu joaca Cristiano si Bale,Real nu se apropie de 20-u lui Bayern...(mentionez ca sunt fan Real,dar la nivelu asta e inadmisibil sa nu poti preveni o raceala in asemenea moment al competitiei)

neko00
neko00  •  23 Aprilie 2014, 13:13

vrajeala. Pe Marca scrie ca s-a antrenat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close