INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANTES

Bănel Nicoliţă nu mai vrea să continue la Nantes » Ce oferte are mijlocaşul şi ce spune despre o revenire în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 14:54

Nantes încearcă să îl convingă pe Bănel Nicoliţă să accepte un transfer definitiv, însă mijlocaşul deţinut de St. Etienne e nemulţumit de oferta "canarilor". Fostul jucător al Stelei e tentat însă de alte două oferte mai bănoase, însă şi-ar dori să rămînă în continuare în Ligue 1."Am avut o discuţie cu cei din conducerea lui Nantes. Mi-au făcut o ofertă valabilă pe doi ani, însă nu este ceea ce mi-am dorit. Nici ca durată, nici din punct de vedere financiar. Vreau ca următorul contract pe care îl voi semna să fie pe minimum trei ani. Nu am dat încă un răspuns, pentru că mai am două-trei oferte, după cum mi-a spus impresarul meu, Traian Gherghişan. Am înţeles că una este tot din Franţa şi alta, din Turcia.

Dar, deocamdată, sînt doar discuţii. Trebuie să aleg cea mai bună ofertă, iar pentru asta e nevoie de timp şi de gîndire, nu vreau să fie o alegere spontană. Am timp pînă pe 1 iulie să iau o hotărîre. În cele din urmă, şi oferta celor de la Nantes este de luat în considerare, pentru că îmi doresc foarte mult să rămîn în Franţa. Probabil că vor mai fi nişte negocieri şi cu ei. Nu le-am dat un răspuns, aşa că totul rămîne deschis. Vreau să mai joc cinci-şase ani afară, nu vreau să mă întorc în România", a spus Bănel Nicoliţă, conform Ring.

700.000 de euro a primit Steaua de la St. Etienne pentru Bănel Nicoliţă

4 goluri a marcat mijlocaşul de 29 de ani în cei trei ani în care a evoluat în Ligue 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kdk.19
kdk.19  •  23 Aprilie 2014, 18:35

Ramai Banele in Franta , nu vezi in Romania se plateste la 6 luni salariul la Steaua, Gaz Metan, Vaslui &CFR Cluj,Dinamo, etc nu s-au mai facut plati de 1 an!!!..ce dreacu sa faci aici?, aici jucatorii sint sclavi...

gazistu
gazistu  •  23 Aprilie 2014, 17:23

stai linistit banele ca NANTES nu sta in tine!!!!

solomon_i
solomon_i  •  23 Aprilie 2014, 16:55

Cand vei vrea tu, nu vom vrea noi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează