INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

O legendă prevede un transfer-bombă: "Dacă Leo Messi nu semnează alt contract cu Barca, Real Madrid stă la pîndă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 19:09

Fostul jucător legendar al Realului, Hugo Sanchez, 55 de ani, spune că Real Madrid va încerca să-l fure pe Messi, dacă argentinianul nu va ajunge la o înţelegere cu gruparea blaugrana pentru un nou contract, pe mai mulţi bani.

"Negocierile vor fi foarte dure, iar Barca trebuie să fie atentă, Realul e pe fază. Eu cred că Real Madrid stă la pîndă dacă Leo Messi nu îşi va prelungi contractul cu Barcelona!

Messi nu se simte apreciat la Barca în ceea ce priveşte banii pe care-i încasează. Nu e fericit, nu se simte în largul lui şi, pentru binele Barcelonei şi al naţionalei Argentinei, trebuie să semneze alt contract şi să i se dea banii pe care îi cere", a declarat Hugo Sanchez pentru DiarioGol.

Messi, 25 de ani, mai are contract cu Barca pînă pe 30 iunie 2018 şi ia aproximativ 16 milioane de euro net pe an. Clauza sa de reziliere este de 250 de milioane de euro. Cristiano Ronaldo este plătit cu peste 18 milioane la Real Madrid, acesta fiind principalul motiv de nemulţumire al lui Messi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
neaga1900
neaga1900  •  24 Aprilie 2014, 21:01
Postat de salaaurel pe 24 Aprilie 2014, 16:52

Mai reporteras iar scrii prostii?..caută ceva sa te credem,mereu scrii aiurea sau ai vb Messi?. Mai ne lași?.,bine te iertam si de data asta!!!!.

Mai baietas : de data asta reporterasul stie ceva : Hugo Sanchez afirma in Bein Sport , ca Messi se simte abandonat de Barca si ca daca acestia nu ii renoveaza contractul(unul mai bun financiar) , acesta poate pleca si ca Madridul poate intra pe fir.El a citit stirea de pe un site spaniol , dar ia dat forma , care i-a placut mai mult

salaaurel
salaaurel  •  24 Aprilie 2014, 16:52

Mai reporteras iar scrii prostii?..caută ceva sa te credem,mereu scrii aiurea sau ai vb Messi?. Mai ne lași?.,bine te iertam si de data asta!!!!.

madskills
madskills  •  24 Aprilie 2014, 12:04
Postat de calinescupoliiasi pe 24 Aprilie 2014, 00:48

e incredibil site-ul asta, chiar nu pot scrie UN articol fara o gafa!!! Messi are 26 de ani, peste fix 2 luni va implini 27, de unde l-ati scos cu 25 de ani? cum naiba va angajeaza? serios...

pai asta e conditia, tocmai ! Daca esti talamb clar ceri salariul minim. Clickurile vin si toata lumea e fericita

Vezi toate comentariile (22)
Comentează