FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinu Gheorghe îl trimite pe Yazalde în Ghencea: "Nu sînt de acord să plătim o sumă atît de mare pe un jucător"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 19:26

Steaua are mari şanse de a-l cumpăra pe atacantul Yazalde, 25 de ani, Astra nefiind interesată să plătească 1 milion de euro pentru un jucător. Dinu Gheorghe e convins că roş-albaştrii îşi permit fără probleme să dea o asemenea sumă.

"Dacă noi ne hotărîm să-l oprim, putem. Trebuie să luăm decizia la nivel de conducere. Nu e o problemă. Nu ştim dacă definitiv sau sub formă de împrumut.

Jucătorul s-a simţit foarte bine la noi. Avem o opţiune, dar nu sînt de principiu să plătim o sumă atît de mare pe un jucător. Un milion de euro este opţiunea de cumpărare.

Steaua şi-ar permite să-l transfere pe suma asta, mai are şi veniturile suplimentare din Champions League.

Noi sîntem mulţumiţi de cum s-a comportat. Acomodarea ştiţi că durează ceva", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
bivumu
bivumu  •  24 Aprilie 2014, 10:08

Chiar daca formula de joc fara varf nu e grozava, Reghe nu poate renunta la ea dupa ce a folosit-o din iarna. Cine s-a adaptat la jocul Stelei mai repede 2-3 luni ?...... Sanmartean ! :) Dar el, e FOTBALIST ! :)))

bamse1901
bamse1901  •  24 Aprilie 2014, 09:52

si nu pare a fi cel mai.....

saviola2_8
saviola2_8  •  24 Aprilie 2014, 01:14

e bun, are ceva viteza, nu stiu daca face 1 milion dar nu e rau.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează