INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Avertisment pentru Alexandru Maxim de la un fost jucător al lui Stuttgart: "Să nu facă exces cu fetele" :)

Cristina Roventa și Alexandru Maxim formează un cuplu de mai bine de un an
Cristina Roventa și Alexandru Maxim formează un cuplu de mai bine de un an

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 22:35

Fost jucător la VfB Stuttgart, Ionel Ganea îl avertizează pe Alexandru Maxim cu privire la viitorul său în Germania. "Ganezul" a evoluat în peste 100 de partide pentru şvabi şi a făcut-o foarte bine, înscriind 34 de goluri.

"Să nu facă exces cu fetele, el nu are un fizic aşa puternic. Are oscilaţii în evoluţii. Dacă merge şi colo, şi colo, nu cred că pe teren îl mai ţin picioarele.

Să se gîndească numai la el. Cred că el nu cunoaşte istoria românilor din Germania sau poate că nu-l interesează", a spus Ionel Ganea la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
piticul
piticul  •  25 Aprilie 2014, 17:52

La ce bunaciune aratati in poza si varul meu care are 70 de ani se simte mai pe vana!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Aprilie 2014, 08:58

Maxim este rezerva ...

assf
assf  •  25 Aprilie 2014, 08:16

are dreptate si ganea dar pana una alta maxim isi face treaba ..are si goluri marcate are si pase de gol ..maxim reus ribery si inca unu au cele mai multe pase de gol din bundesliga 12. cota de piata ii in crestere. dupa parerea mea maxim nu o sa ajunga niciodata ca de exemplu mutu la chelsea. pe mutu l-au luat figurile dupa cateva saptamani dupa ce a ajuns la londra. ceasuri..lanturi ..masini ..haine etc. maxim pare cu picioarele pe pamant. si daca la inceput nu a facut figuri si fite de ce ar face dupa un sezon doua ..prin germania?in ultima vreme maxim si cu radu stefan sunt cam cei mai in forma romani din strainatate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează