SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Înfrîngere în noapte » Marius Copil a fost învins de Paul-Henri Mathieu în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Marius Copil a fost învins de Paul-Henri Mathieu în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Foto: Raed Krishan +11   FOTO
Marius Copil a fost învins de Paul-Henri Mathieu în turul doi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 22:34

Marius Copil n-a reuşit să atingă faza sferturilor la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, fiind eliminat de Paul Henri-Mathieu, scor 3-6, 2-6.Marius Copil şi Paul-Henri Mathieu au avut mult de aşteptat ieri. Din cauza ploii şi a celor trei meciuri programate înaintea disputei lor, cei doi au intrat pe teren după ora opt seara. A fost un meci la care foarte puţini spectatori au mai stat, poate şi pentru că era destul de frig.

Marius Copil, beneficiar al unui wild-card, nu a reuşit nici de data aceasta să treacă de turul al doilea la BRD Năstase-Ţiriac Trophy. El a fost învins de francezul Mathieu, venit din calificări, şi aflat pe locul 102 în ierarhia mondială, într-o oră şi zece minute cu 6-3, 6-2. Mai departe Paul-Henri Mathieu îl va întîlni pe compatriotul său Gael Monfils.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează