FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Mă bucur că mă vrea Reghe!" » George Ţucudean vorbeşte deschis despre plecarea de la Dinamo la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 17:18

Anunţul lui Laurenţiu Reghecampf că-şi doreşte jucători de la Dinamo a creat valuri. Unul dintre fotbaliştii vizaţi, George Ţucudean, a comentat o eventuală trecere din vară la Steaua.

"Eu sînt la Dinamo, am finalul acesta de sezon, meciurile care au rămas, sper să marchez, iar mai departe depinde doar de Dinamo, care poate să-mi clarifice viitorul. Ei au clauza aceea, dacă o activează, eu rămîn la Dinamo.

Am debutat la Dinamo, îmi doresc să rămîn aici, dar nu depinde doar de mine. Mă bucur pentru faptul că mă vrea Reghe la Steaua, dar acum sînt la Dinamo şi nu pot să vă spun foarte multe", a declarat Ţucudean pentru Digi Sport.

George Ţucudean, 22 de ani, poate fi achiziţionat definitiv de la Standard Liege pentru 800.000 de euro.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
rayofra
rayofra  •  26 Aprilie 2014, 18:58

titlu articol > "George Ţucudean vorbeşte deschis despre plecarea de la Dinamo la Steaua" in articol > "acum sînt la Dinamo şi nu pot să vă spun foarte multe" ce sa zic..foarte deschis a vorbit, nu aveti nicio treaba cu jurnalismul

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  26 Aprilie 2014, 09:11

Nu sunt de acord cu plecarea lui Tucudean direct la 5teaua ! Ce e toata tevatura asta pornita de la 5teaua ca nu inteleg !? Ce tot se baga strambe ba cu Tucudean , ba nu-l lasa in pace pe copilul Rotariu , le e frica sau ce ? Oricum din iulie ne luptam la campionat asa ca sa inceteze cu sicanarile astea !!

dash.berlin
dash.berlin  •  25 Aprilie 2014, 23:08
Postat de unico_biancorossi pe 25 Aprilie 2014, 22:03

si ia-l cu tine si pe tampitul ala de rotariu.

Aha.Si ai sa joci tu si cu Moflea :) la ce a ajuns dinamo...cred ca ati avea loc in echipa.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează