INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Primele declaraţii ale lui Suarez ca jucător al Barcelonei: ”Să joc în Spania a fost visul şi ambiţia mea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 19:05

Luis Suarez a semnat astăzi cu Barcelona, devenind unul dintre transferurile bombă ale acestei veri. Conform presei spaniole, catalanii au plătit 90 de milioane de euro pentru atacantul uruguayan.

Suarez a emis un comunicat oficial după despărţirea de Liverpool, publicat pe site-ul oficial al cormoranilor.

”Sper că toţi vor putea înţelege decizia mea. Clubul a făcut tot ce a putut ca să mă păstreze, dar să joc şi să trăiesc în Spania, unde se află familia soţiei mele, a fost întotdeauna visul şi ambiţia mea. Şi cred că acum era momentul potrivit să fac acest pas”, a ţinut să precizeze uruguayanul.

De asemenea, atacantul a avut numai cuvinte bune pentru fostul său club şi fanii acestuia. ”Întotdeauna m-au susţinut şi noi, ca familie, nu-i vom uita, întotdeauna vom rămîne fani Liverpool”, a adăugat Suarez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
solomon_i
solomon_i  •  11 Iulie 2014, 20:54

Bine ai venit Luis ! Sa fie intr-un ceas bun ! Hai Barca !

valiii
valiii  •  11 Iulie 2014, 20:21

succes suarez!

red77
red77  •  11 Iulie 2014, 20:12
Postat de tardelli pe 11 Iulie 2014, 19:26

Suarez s-a cunoscut cu sotia lui in Argentina cand avea vreo 16-17 ani.Apoi fata s-a mutat cu familia in Spania.Luis s-a pregatit si mai intens pt a deveni mare jucator.A ajuns in Olanda la Ajax devenind si acolo cel mai bun din echipa.Fata de alti fotbalisti ce zboara din ..floare in floare ,acest Suarez hulit de unii e chiar un baiat ok. A tras tare sa iasa din saracie,sa se ridice la pretentiile familiei viitoarei lui sotii visand zilnic la ziua cand va ajunge in Europa sa poata fi mai aproape de iubirea vietii lui.

citind comentariul tau imi dau seama de unde vine pofta sclerozatului sa muste ! cat a rabdat el cand era mic sa bage dintii aia de castor intr-o bucata de carne

Vezi toate comentariile (4)
Comentează