FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Pe gustul lui Adrian Mutu :D » Petrolul atrage brandurile: a semnat un nou contract de publicitate

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 20:08

Petrolul a încheiat un nou contract de publicitate, prin care-şi completează bugetul pentru noul sezon. "Lupii" au anunţat azi un parteneriat cu Alexandrion, un cunoscut producător de băuturi alcoolice.
"Începînd de astăzi, Distileriile Alexandrion, o societate puternică şi jucător important pe piaţa românească a industriei alimentare, devine partenerul oficial al FC Petrolul Ploieşti, colaborare ce întregeşte în mod fericit dorinţa de performanţă a două branduri extrem de iubite şi apreciate.

Oficializarea parteneriatului va avea loc luni, 14 iulie, ora 13.00, cu ocazia unei conferinţe de presă organizată la stadionul ”Ilie Oană”", este anunţul postat pe site-ul oficial al "lupilor".

Pe gustul lui Adrian Mutu :)
Noul parteneriat întocmit de şefii Petrolului ar trebui să fie pe placul lui Adrian Mutu. Atacantul de 35 de ani e celebru pentru petrecerile nocturne la care participă.

Adrian Marţian, un fost partener de afaceri de-al lui Mutu, a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor cum atacantul, pe vremea cînd juca la Ajaccio, petrecea pînă dimineaţa şi ajungea beat la antrenament.

Mutu nu s-a ferit nici după revenirea în Liga 1 de evenimente asemănătoare. Presa tabloidă a prezentat episoade în care Mutu petrecea toată noaptea după meciuri, sau în timpul săptămînii.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alegsandru
alegsandru  •  12 Iulie 2014, 14:28

Am sperat ca e vorba despre Patriot.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Iulie 2014, 13:09

eat poop 'n die ! haha, articol dat anonym...

ricco
ricco  •  12 Iulie 2014, 04:00

Daca joaca FOTBAL si NU 'bambilici', nimeni n-are nici o treaba cu el... Si se pare ca 'NECUVINTATORUL' si-a cam revenit... S-o tina tot asa si va fi OK pentru toata lumea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează