FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA, ORA 21:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fane Preda şi-a făcut botezul ca stelist » Şi-a abandonat portarii la încălzire şi a scandat alături de galerie împotriva lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 22:04

Înaintea meciului cu Astra, din Supercupă, pentru Ştefan Preda a venit şi botezul galeriei steliste, pe care fostul portar al lui Dinamo a înjurat-o în trecut.

Antrenorul cu portarii al Stelei a fost chemat de ultraşii de la Nord să scandeze împotriva lui Dinamo. Fără să stea pe gînduri şi abandonîndu-i pe Arlauskis şi Cojocaru, aflaţi la încălzire, Fane Preda a fugit spre galerie şi s-a conformat. După 15 secunde în care a scandat cu fanii, acesta s-a întors pe teren alături de portarii Stelei.

S-a lepădat de Dinamo
După plecarea lui Laurenţiu Reghecampf din Ghencea la Al-Hilal, alături de tot stafful său, noul antrenor al campioanei României, Costel Gâlcă a decis să-l înregimenteze în funcţia de antrenor cu portarii pe fostul jucător dinamovist, Ştefan Preda.

Imediat după anunţarea întregului staff al Stelei, fanii stelişti au luat foc în momentul în care au aflat că Preda va fi oficial al roş-albaştrilor. După aproape cinci ani la Dinamo, mai mulţi ulraşi ai Peluzei Nord au bombardat cu mesaje pagina oficială de facebook a clubului din Ghencea. La doar cîteva zile, Preda a trimis un mesaj de pace: "Îmi cer scuze în mod public pentru ceea ce am făcut acum mulţi ani, cînd aveam o altă gîndire despre viaţă, una total greşită. Acum sînt extrem de fericit!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
duta_dd
duta_dd  •  12 Iulie 2014, 17:37

...intotdeauna am considerat ca preda e doar un circar si un jucator netalentat - dar a fost in permanenta tinut in brate de suporterii bucuresteni, pe care i-a facut de nas si pe care acum ii injura alaturi de javreleASEMENI lui...

laur33
laur33  •  12 Iulie 2014, 10:36

Deci pe site-ul asta se cenzureaza cuvantul format din 2 litere: O si I. Foarte tare. Tine-ti-o tot asa. Schimbati-va numele din gsp.ro in steaua.ro. Eu nu mai intru pe site-ul vostru de kkt.

laur33
laur33  •  12 Iulie 2014, 10:31

Deci acum cativa ani avea o alta gandire despre viata si de aceea a scandat impotriva Stelei. Bun. Dar acum ca scandeaza impotriva lui Dinamo, nu inseamna ca are aceeasi gandire despre viata pe care o avea acum cativa ani?? Ce le-a prostit pe oi frate :))) Bravo lui... trebuie sa manance si el o paine.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează