FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adrian Mutu nu se poate despărţi de naţională » Visul ascuns al ”Briliantului”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 14:44

Victor Piţurcă nu mai pare dispus să îi dea vreo şansă lui Adrian Mutu la naţională, după ce s-a contrat în mai multe rînduri cu fotbalistul  prin presă.
”Briliantul” speră însă că selecţionerul României se va răzgîndi şi îl va chema pentru meciurile din preliminariile pentru Euro 2016. Chiar dacă acest lucru nu se va întîmpla, atacantul Petrolului are un plan de rezervă. Visează să îl înlocuiască pe Victor Piţurcă la cîrma naţionalei.

"Ar fi o onoare pentru mine. Dar, în primul rînd, ar trebui să demonstrez că sînt capabil să antrenez echipa naţională", a mărturisit Adrian Mutu la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
nykes
nykes  •  12 Iulie 2014, 21:37
Postat de icstream pe 12 Iulie 2014, 14:56

E clar ca Mutu nu va mai juca la nationala, ca nu cumva "drogatu'" sa-i depaseasca recordul lui Hagi. Cum adica un "drogat" sa bata recordu' "regelui".

Cred ca te inseli...de Dorinel Munteanu a tras ca de un cal mort pentru ca sa-l depaseasca pe Hagi la numarl de selectii. Este bine ca Hagi este luat de etalon si chiar ar fi bine ca mai multi jucatori sa-i poata depasi performantele. Insusi Hagi ar fi placut impresionat ca performantele lui sa poata fi depasite dar in mod corect. Mutu nu cred ca mai are capacitatea sa-l depaseasca la ceva. Mutu nu mai poate face acum ce a facut Hagi cu Ungaria cand a fost rechemat la nationala.Sa creeze acea emulatie in asa fel incat toti ceilalti coechipieri sa-si poata depasi propriile performante fizice si intelectuale. Mutu din pacate are doar pretentii ...tot ce a facut a fost doar pentru el .

depeche
depeche  •  12 Iulie 2014, 17:18
Postat de icstream pe 12 Iulie 2014, 14:56

E clar ca Mutu nu va mai juca la nationala, ca nu cumva "drogatu'" sa-i depaseasca recordul lui Hagi. Cum adica un "drogat" sa bata recordu' "regelui".

Foarte bine, daca este asa, sustin ideea lui Piturca... insa nu cred asta. In plus, chiar nu as vrea unul ca Mutu sa fie peste Hagi la vreun capitol!

bamse1901
bamse1901  •  12 Iulie 2014, 16:03

nu se stie in timp

Vezi toate comentariile (5)
Comentează