INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  FINALA

VIDEO Glume pe seama Coreei de Nord: ce ar fi spus despre Campionatul Mondial din Brazilia :O

Kim Jong Un alături de soție, foto: reuters
Kim Jong Un alături de soție, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 15:37

Conform unui filmuleţ care face înconjurul internetului, liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, le spune cetăţenilor că echipa naţională de fotbal s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Singura problemă? E o farsă facută de vecinii de la sud

Regimul comunist din Coreea de Nord este recunoscut că încalcă drepturile omului şi că ţine populaţia într-o "beznă" continuă. Buletinele de ştiri servesc zilnic minciuni despre economie, sănătate şi alte elemente importante ale vieţii de zi cu zi, însă nu ocolesc nici fotbalul. Cîţiva tineri din Coreea de Sud s-au gîndit să profite de confuzie.

Au făcut un filmuleţ care arată televiziunea publică din Coreea de Nord, care anunţă că echipa naţională, ce nu s-a calificat la CM, dar care, cumva, a jucat tot turneul, a învins pe Japonia cu 7-0, SUA cu 4-0 şi China 2-0, în funcţie de antipatiile guvernului condus de Kim. :D În finală, Coreea de Nord întîlneşte Portugalia.

Bineînţeles, realitatea e alta :D finala are loc între Argentina şi Germania, în această seară, de la 22:00, în direct la Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
andrei.f
andrei.f  •  14 Iulie 2014, 20:24

Constat că unii ziarişti sunt atât de îndobitociţi de propaganda capitalistă mincinoasă încât pun botul la orice. Filmuleţul în cauză este o parodie a unui ziar englez şi iată că unii au şi muşcat-o !

robertzgura
robertzgura  •  13 Iulie 2014, 17:50

Ce articol de tot rahatul.....pe bune, un articol mai PRO.ST decat asta chiar nu am vazut. "Jurnalistul" care a scris acest articol sigur a terminat anul trecut la SPIRU HARET!!!!!! Sa-ti dau Mw.ie de "jurnalist" penibil care esti TU!!!!!

helena
helena  •  13 Iulie 2014, 16:27
Postat de gardenparty pe 13 Iulie 2014, 15:41

asa a luat si oaia cce in 86!

asta nu a fost minciuna si nici farsa....o farsa esti tu

Vezi toate comentariile (47)
Comentează