INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA, ASTĂZI, ORA 22:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fotbalistul care creează probleme în cantonamentul Argentinei :D » Am aflat de ce e Lionel Messi obosit

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 12:05

S-a găsit, în sfîrşit, cauza oboselii lui Lionel Messi de la acest Campionat Mondial. Unul dintre coechipierii lui este de vină pentru jocul slab al fotbalistului.Într-un interviu televizat, Kun Aguero a explicat cu lux de amănunte motivul pentru care Messi n-a dat randamentul aşteptat de fani.

"Noi ne uităm la filme împreună. Dar telecomanda e mereu la mine. Messi se supără pe mine pentru că adorm cu televizorul aprins şi dimineaţa mă întreabă de ce nu opresc televizorul. Mă imploră să-l opresc. Spune că nu poate dormi din cauza asta, dar eu nu fac nimic intenţionat. Noi ne comportăm ca un cuplu :D", a spus Kun Aguero, rîzînd, în respectivul interviu.
626051-bsahg-gcqaasvyj.jpg

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ftwraku
ftwraku  •  13 Iulie 2014, 16:38

Presa cancanista...Pe principiul am gasit cauzele declasansarii incalizirii globale: PUNGILE DE PLASTIC. Da,probabil reprezinta si alea 0,00000000000001% din problema,insa nu asta este adevarata problema.... Messi cu Elvetia,Belgia si Olanda, a alergat cel mai putin dintre titulari si a pierdut cele mai multe mingi! Daca nu se scoate in finala,STRICT ANALIZAND PRESTATIA LUI,este un mondial ratat...Repet,strict analizand prestatia lui,asa echipa a ajuns in finala... Ca golurile cu Nigeria si cu Iran din grupe au fost fasaite si intoarse pe toate fetele de presa...Poi Nike /adidas si toti sponsorii astia,nu le-au dat directive astora din presa? Messi si Ronaldo la 6 CM au fost muci!

kdk.19
kdk.19  •  13 Iulie 2014, 16:28

Kun Aguerro spune cit e el de idiot ..!,efectiv il saboteaza pe cel maai bun jucator al Argentinei..!, si se mai si lauda cu asta!, ar fi trebuit exclus din lot si trimis acasica!, de aia nemtii au succes ca exista disciplina si rigoare!, nu nunta cu tv. ca la Argentina...

dumbojet
dumbojet  •  13 Iulie 2014, 15:03

Or avea doua paturi, separate sau dorm amandoi intr-un pat mare, matrimonial, ca orice cuplu ? Oricum, in aceste conditii intelegem de ce stau ei mai mult prin cantonament si nu acasa cu sotiile.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează