INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Noi i-am făcut fotbalişti pe cei mai mari jucători ai lumii » "Românii au descoperit America şi au inventat fotbalul" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 15:33

Germania a cîştigat Campionatul Mondial prin golul lui Gotze, iar la finalul partidei a ieşit din nou în prim-plan o declaraţie a lui Marcel Răducanu despre eroul nemţilor.

"Eu i-am perfecţionat tehnica", spunea Răducanu în povestea eroului Germaniei.

Imediat, fanii au reacţionat acid în comentariile de pe GSP.RO sau pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor!

"Noi am descoperit şi America", "Lucescu pe cine a mai descoperit?" sau "Românii au inventat fotbalul" au fost doar cîteva dintre reacţiile fanilor.

GSP.RO a pregătit astăzi o listă cu descoperitorii de talente din România, iar cap de listă este Mircea Lucescu. :D

"Il Luce" nu ezită să reamintească promovarea lui Andrea Pirlo la Brescia, iar după performanţele incredibile ale lui Diego Simeone la Atletico Madrid a surprins din nou: "Eu l-am descoperit, pe vremea cînd ştia să dea în minge doar cu latul". :O

Pe lîngă Gotze, Pirlo şi Simeone, şi alţi antrenori români se laudă cu astfel de performanţe. Ladislau Boloni l-a adus la prima echipă a lui Sporting pe Cristiano Ronaldo, în timp ce Gică Hagi a amintit în mai multe rînduri că l-a promovat pe Franck Ribery la Galatasaray.

Ultima declaraţie de acest gen îi aparţine lui Ion Crăciunescu. Fostul arbitru internaţional susţine că l-a remarcat pe "centralul" englez Howard Webb: "L-am remarcat pe Webb înainte de a fi mare arbitru! Îl ştiam şi chiar îl recomandasem într-un act. Pot să vi-l arăt!".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (31)
adrian_hora
adrian_hora  •  18 Iulie 2014, 15:26
Postat de bogat pe 15 Iulie 2014, 17:18

o dati pe bascalie, dar de fapt voi sunteti cei ce promovati toate aberatiile astea precum ca romanii sunt buricul targului. de ex Marcel Raducanu nu a spus ca el l-a 'creat' pe Gotze ci ca acesta a trecut pasager pe la scoala lui cand avea 11 ani. dar voi ati distorsionat sensul declaratiei.

articol nesemnat, cine este autorul acestei bascalii de prost gust, avand la baza o documentare cel putin insuficienta?

bogat
bogat  •  15 Iulie 2014, 17:18

o dati pe bascalie, dar de fapt voi sunteti cei ce promovati toate aberatiile astea precum ca romanii sunt buricul targului. de ex Marcel Raducanu nu a spus ca el l-a 'creat' pe Gotze ci ca acesta a trecut pasager pe la scoala lui cand avea 11 ani. dar voi ati distorsionat sensul declaratiei.

unnumenormal
unnumenormal  •  15 Iulie 2014, 12:37
Postat de xhthu pe 14 Iulie 2014, 21:53

adica daca nu se lauda ca mucéscu inseamna ca n-a realizat nimic?

Nu la asta se refera vexxus . Zicea ca Boloni nu merita ironizat si pus in aceeasi categorie cu Lucescu ... nu cred ca zicea ca Loti nu are nici un merit in descoperirea lui CR . Oricum nu inteleg patima "dusmanului vatmanilor" cand vine vorba de dat din gura mult si prost . Voi l-ati auzit pe Fergie sa se apuce sa zica de toti care i-a descoperit/format? Cine a avut ochi sa vada a vazut generatiile de jucatori care i-au trecut prin mana , nu a fost nevoie sa isi faca singur reclama . Nea Mircea o sa ajunga in curand subiect de pariuri in UK ...pe cine o sa se mai laude ca a descoperit/format/consacrat . Cote atractive , fara indoiala :), ca omul nu duce lipsa de imaginatie

Vezi toate comentariile (31)
Comentează