FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Veste bună dată de Constantin Anghelache pentru cluburile din Liga 1: "Banii se vor împărţi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 14:41

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a anunţat că Adunarea Generală a LPF a decis ca suma de aproximativ un milion de euro, reprezentînd diferenţa dintre locul ocupat de FC Vaslui, echipă fără licenţă şi cel ocupat de FC Braşov, va fi împărţită egal între cele 18 echipe din Liga I. 

"Diferenţa dintre suma care revenea locului ocupat de Vaslui şi suma locului ocupat de Braşov, o sumă de un milion şi ceva, se va împărţi în mod egal între cele 18 participante.

Deci aici includem şi cele patru care au promovat, e normal, pentru că banii sînt pentru sezonul următor şi vor fi televizate şi meciurile acestor echipe. Am mai stabilit ca de la anul să nu mai apelăm la soluţii intermediare şi să se dea banii numai după grilă.

Adică echipa care retrogradează e exclusă, în locul ei intră alta şi atunci grila se respectă de sus pînă jos", a declarat Anghelache conform Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  14 Iulie 2014, 19:26
Postat de fiulploii pe 14 Iulie 2014, 15:27

ai da mama mea de cand se cenzureaza si r...a...p..i...d...i...s...t...i...l...o...r ? Ati turbat?

Normal sa cenzureze apelativul normal...indeamna turma necuvantatoare dar "degraba varsatoare" la tastatura sa foloseasca alte denominari. Nu stii care? Alea pentru care ii platesc puscariasii (you name them, you pick them) :))))))))))))))))))))))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Iulie 2014, 17:19
Postat de alexdin pe 14 Iulie 2014, 17:09

Habar n-ai ce vorbesti!N-ai tu vacanta cita scoala are ala.Citi ani ,ma? Ce stii tu de securitate si militie. Pune mina pe carte ,ca ramai cu bacu nedat!!

are scoala , scoala de securitate, e diliul de valah alias tudor marin 60 de ani, ofiter sub acoperire, intotdeauna duce discutia in alta parte, asa a fost invatat la baneasa, apropo, are o vila in baneasa, asa ia placut de mult acea zona...

alexdin
alexdin  •  14 Iulie 2014, 17:09
Postat de antimilitienisecuristi pe 14 Iulie 2014, 15:30

Suntem singura tara din estul Europei unde gunoaiele din fosta politie comunista, Securitatea, în loc sa fie la pușcărie sau se închidă în casa de rușine si oprobriul public, sunt VIP-ri. Mizeria asta de om in decembrie 1989 era comandant de unitate de securitate si detinea conturi in mai mult banci din lume inclusiv Elvetia. Gunoiul in 1990 a sustras toti banii din aceste conturi si peste noapte nepotii ce au terminat liceul la aproape 40 de ani sunt oameni de afaceri si lideri ai caracatitei PSD. AU MURIT PROSTII IN DECEMBRIE 1989 PENTRU BUNASTAREA GUNOAIELOR DIN SECURITATE

Habar n-ai ce vorbesti!N-ai tu vacanta cita scoala are ala.Citi ani ,ma? Ce stii tu de securitate si militie. Pune mina pe carte ,ca ramai cu bacu nedat!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează