FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Oficialii lui Dinamo vorbesc despre noi transferuri: "Sîntem în discuţii avansate" » Doi jucători importanţi pe picior de plecare

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 15:24

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a recunoscut negocierile cu un club din Turcia pentru transferul lui Marius Alexe, jucător care sezonul trecut a fost împrumutat la Sassuolo.  

"În afară de Grigore, care a plecat deja, nu am o ofertă clară pentru vreun jucător, mai puţin Alexe, pentru care sîntem în discuţii avansate cu un club din Turcia, transfer pe care sper să îl finalizăm cît de curînd", a spus Anghelache confom Mediafax.

...despre plecarea lui Bălgrăgean: "Sînt jucători care vor să plece, unul este Bălgrădean, dar nu am o ofertă azi pentru el. Dar dacă pînă ajung la birou oferta există atunci o negociem şi îi dăm drumul să joace.

Dacă el doreşte să plece la mai bine decît să stea la noi, sigur că şi noi ne-am luat o măsură suplimentară de a aduce un alt portar pentru a nu rămâne descoperiţi. 
Ideea e că dacă jucătorul nu stă cu inima deschisă şi cu convingere atunci ar fi o mare greşeală pentru un club să încearce să îl obstrucţioneze.

De asta spun că eu nu am o ofertă, dar dacă apare azi, mîine, poimîine, atunci nu e nici un fel de problemă pentru Dinamo să negocieze", a mai spus oficialul lui Dinamo.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  14 Iulie 2014, 20:58
Postat de capitanothemagician pe 14 Iulie 2014, 20:20

Indianul Copos de aceeasi etnie cu Rada si Corsicanu cum este?

Nu stiu, mergi la poarta (alba) la Becali si intreaba-l.

capitanothemagician
capitanothemagician  •  14 Iulie 2014, 20:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Indianul Copos de aceeasi etnie cu Rada si Corsicanu cum este?

djeurofighter
djeurofighter  •  14 Iulie 2014, 20:05
Postat de raducioiu80 pe 14 Iulie 2014, 19:31

din raspunsul tau inteleg ca ori esti prazar, ori vio/ lat/.

Tine cu FC Brasov.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează