INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

PSG a găsit soluţia pentru a dribla fair-play-ul financiar » Cum poate ajunge Angel Di Maria la campioana din Ligue 1

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 17:00

Fair-play-ul financiar pare să nu mai fie o problemă pentru PSG. Formaţia franceză a găsit soluţia pentru a dribla regula impusă de UEFA.
Campioana din Ligue 1 îşi doreşte foarte mult să-l achiziţioneze pe Angel Di Maria, dar dacă ar plăti cele 40 de milioane de lire cerute de Real, ar încălca regula fair-play-ului financiar.

Această regulă spune că echipele nu pot cheltui mai mult decît cîştigă. Aşadar, aducerea lui David Luiz de la Chelsea pentru 44 de milioane de lire şi un eventual transfer al lui Di Maria pentru suma cerută de madrileni, pot face ca PSG să încalce regulile UEFA. Trebuie amintit că formaţia lui Ibrahimovici n-a vîndut nici un jucător în această perioadă de transferuri.

Singura posibilitate ca starul lui Real Madrid să ajungă în Franţa este ca argentinianul să vină sub formă de împrumut, după care anul viitor să-i fie plătită suma de transfer.

Clubul Paris Saint-Germain a fost amendat sezonul trecut pentru încălcarea fair-play-ului financiar. Oficialii UEFA au scos 20 de milioane de euro din conturile trupei lui Laurent Blanc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează