FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua rezolvă atacul » Pressing la unul dintre cei mai buni marcatori ai României! Jucătorul confirmă negocierile

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 20:23

Steaua este foarte aproape de un nou transfer important în această vară. După ce i-a adus pe Alin Toşca, Florentin Pham şi Giedrius Arlauskis, campioana României e foarte aproape să îşi aducă şi un atacant.
”Roş-albaştrii” negociază în acest moment cu U Cluj transferul lui Valentin Lemnaru, al doilea golgeter al României în sezonul trecut, cînd a reuşit să înscrie nu mai puţin de 13 goluri pentru ”şepcile roşii”. ”Interesul este real, dar eu momentan sînt la Cluj. Domnul Walter mi-a spus că discută cu domnul Argăseală, însă eu n-am fost sunat încă de nimeni de la Steaua. Ar fi o oportunitate bună pentru mine. Nu voi spune însă că sînt stelist de mic”, a spus Valentin Lemnaru la DigiSport.

Campioana a mai încercat să îi aducă în această vară pe Ciprian Marica, Liviu Antal, Mbaye Diagne şi să îi prelungească împrumutul lui Federico Piovaccari. Toate negocierile au picat însă.

Trei ani la Dinamo, un singur meci
Atacantul de 30 de ani a evoluat între 2006 şi 2009 la rivala din "Ştefan cel Mare", unde a cîştigat un titlu. A jucat însă într-un singur meci, în 2007, 0-0 cu U Craiova, fiind folosit mai mult la "satelitul" echipei.

29 de goluri a marcat Lemnaru în Liga 1 pentru Pandurii şi U Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (105)
lapusneanul
lapusneanul  •  23 Iulie 2014, 09:04
Postat de de_pe_tarnave pe 23 Iulie 2014, 08:49

Tu esti impresarul lui Rodriguez?? Ti s-a rupt lesa Grivei? Cum de se stia deja de suma de transfer si Rodriguez nici nu era la Madrid, potaie cu creier de owina ?

ciobane, ai muls oile, dar ce ai avut cu berbecii ? :) oitza, ai gresit poteca, stana e mai la vale...:) prostovane, se stia pentru ca aia era clauza..... .....si nu uita, fc oitza pipera srl si fc catzeaua srl au numai suporteri " inteligenti "..:)

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  23 Iulie 2014, 08:49
Postat de lapusneanul pe 23 Iulie 2014, 08:35

ai ghicit, mai ai s-o pupi ! :) toate oitzele sunt inteligente , cum o ia una pe o poteca, toate o urmeaza.:)...oitza, iti dau exemplul lui rodriguez, recent transferat la real, mai intii a negociat el, dupa care au negociat cluburile.....suporterii echipelor, fc oitza pipera srl si fc catzeaua srl sunt bine informati, echipele lor sunt comuniste, au cunostinte in domeniul manipularii.....

Tu esti impresarul lui Rodriguez?? Ti s-a rupt lesa Grivei? Cum de se stia deja de suma de transfer si Rodriguez nici nu era la Madrid, potaie cu creier de owina ?

solomon_i
solomon_i  •  23 Iulie 2014, 08:38

Nu cred in acest transfer. Presarii fac pe impresarii ca de obicei.Steaua ar avea nevoie oricum de un jucator de atac mai bun decat acest Lemnaru.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează