INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET 2-0

Antrenorul lui Stromsgodset îi vede pe stelişti în grupele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 22:56

Antrenorul lui Stromsgodset, David Nielsen, consideră că a jucat de la egal cu Steaua şi o vede pe formaţia roş-albastră în grupele Ligii Campionilor.
"Nimic nu a mers rău. Am jucat în faţa unei echipe foarte puternice. Am vrut să cîştigăm, dar diferenţa a făcut-o golurile înscrise de ei. În cele două meciuri a fost 9-9 la ocazii de gol.

Atmosfera a fost fantastică. A fost un public incredibil. Cu siguranţă Steaua are puterea de a ajunge în grupele Ligii Campionilor", a spus David Nielsen la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  24 Iulie 2014, 10:04

"au jucat de la egal" ... auzi exprimare de analfabet. Băăă ... se zice "au jucat de la egal la egal" Ţ-ai dreq cu întunericu vostru bocnă! :D

rdanutz
rdanutz  •  24 Iulie 2014, 08:58

Cred ca acest antrenor trebuie urmarit! In 3-5 ani ajunge in top!

plischi
plischi  •  24 Iulie 2014, 07:27

daca steaua are ceva cu care se poate mandri cu adevarat, acest ceva se afla in tribuna, nu pe gazon, pe banca sau in birouri. credeti ca ceea ce i s-a intamplat lui gardos in vacanta, care a venit la pregatire inca nerefacut, se mai petrece la vreun club de divizie inferioara de prin alte parti?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează