INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Telenovela transferului lui Karim Yoda n-a luat sfîrşit! Ce spune Cosmin Contra de venirea francezului

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 20:56

Povestea transferului lui Yoda la Getafe n-a luat sfîrşit. Cosmin Contra, antrenorul spaniolilor, încă nu e sigur că francezul va juca pentru formaţia sa din sezonul viitor.
Getafe a început să se pregătească pentru noul sezon din La Liga, dar Contra încă nu ştie dacă poate miza pe Karim Yoda, fostul jucător al Astrei Giurgiu.

"Cu Yoda situaţia nu este deloc clară. Pentru că noi am fost prinşi la mijloc, adică, noi, clubul. Sper ca, pînă la urmă, dacă e adevărat ce spune impresarul, adică că Yoda va deveni liber de contract, atunci situaţia se va lămuri. Altfel, el nu va mai face parte din lotul lui Getafe", a spus Contra la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează