SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Crema baschetului 3x3 vine în week-end în Piaţa Universităţii din Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 12:14

Cea de-a treia ediţie a Bucharest Challenger va reuni la Bucureşti în acest weekend cinci jucători din primii 25 în ierarhia mondială la baschet 3x3. Turneul se va desfăşura sâmbătă şi duminică în Piaţa Universităţii, intre orele 16 si 22.

Dintre jucătorii participanţi, cel mai bine clasat în FIBA 3x3 World Rankings este un român, Cătălin Vlaicu, care va evolua alături de coechipierii săi din naţională, Angel Santana, Bogdan Popescu şi Vasile Ştefan. Tricolorii vin după un loc doi la Amsterdam, într-un turneu preliminar pentru Campionatele Europene ce vor avea loc în toamnă tot la Bucureşti, iar în această vară şi-au mai trecut în palmares un loc opt la Campionatele Mondiale de la Moscova.

Componenţii echipelor naţionale ale Poloniei şi Croaţiei, de asemenea prezente la Mondiale vor veni de asemenea la Bucureşti, dar cu siguranţă prezenţa inedită la acest turneu este echipa Andorrei. Baschetbaliştii din micuţul stat european au obţinut recent calificarea la Campionatele Europene şi vin să testeze atmosfera de la Bucureşti.

Cele 16 echipe din 12 tari (Albania, Andorra, Bulgaria, Croatia, Georgia, Kosovo, Macedonia, Polonia, Serbia, Spania, Turcia si Romania) vor lupta la Bucharest Challenger pentru premii în valoare totală de 5.000 de dolari şi pentru locul 1, care asigură calificarea la FIBA 3x3 World Tour Masters.

Iată programul complet al Sport Arena Streetball 2014:
Turneul 1: 16-18 mai     »   DETALII AICI
Turneul 2: 30 mai – 1 iunie       »   DETALII AICI
Turneul 3: 11-13 iulie       »   DETALII AICI
Turneul 4: 1-2 august
Turneul Master: 2-3 august

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează