FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dinu Gheorghe face haz de necaz! Ce spune despre situaţia lui Alexandru Măţel şi despre adversarul din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 19:53

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, a vorbit despre situaţia lui Alexandru Măţel, pe care îl ironizează după ce jucătorul n-a vrut să-şi prelungească înţelegerea.

"Eu ţin mult la Măţel. Se poate întîmpla orice dacă Măţel va dori să prelungească contractul în termenii ceruţi de el. Dar, deocamdată e cald, poate preferă să se odihnească . (n.r. Iniţial, fundaşul a refuzat să continue cu Astra, motiv pentru care a fost exclus din lot. Ulterior, Măţel a acceptat prelungirea dar numai în anumite condiţii. Clubul a fost de acord cu cerinţele sale, dar jucătorul s-a răzgîndit din nou şi totul a picat)

El e un tînăr cu personalitate şi personalitatea asta trebuie să o folosească în folosul lui. A greşit. Era un moment foarte bun în cariera lui.

Probabil că îl face să se comporte aşa faptul că va fi liber de la vară şi poate cîştiga mai mulţi bani. Dar poate nu va mai fi în acelaşi fel la vară.

Slovan, anul trecut, a fost surpriza Ligii Europa. Au eliminat pe Udinese în play-off, au ieşit din grupe. Va fi foarte greu. Cu dorinţa noastră să jucăm în grupe, sper să reuşim", a spus Dinu Gheorghe pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rossone.ro
rossone.ro  •  28 Iulie 2014, 06:14

9/9 ROSSONERO / BUCHAREST litere 9/9 ROSSONERO / BUCURESTI litere Reformarea cluburilor din capitala 1.ROSSONERO BUCHAREST (Bukarester 1912-RO-SportStud.ONE-R-dinamO) 2.STEAUA BUCURESTI (ramane pentru ca are Eu Cup Champions si SuperCupEu) 3.BANATICA POLI TIMISOARA 4.OLTENIA "U" CRAIOVA (Oltenia 1915) 5.CFR TRANSILVANIA "U" CLUJ-NAPOCA (Transilvania 1920) 6.MOLDOVA Stud.IASI 7.MUNTENIA PLOIESTI (Mutu va fi mereu simbolul echipei) 8.DOBROGEA CONSTANTA 9.CARPATICA BRASOV (? sa zicem) 10.RAPID BASARAB CHISINAU(-:))Giulelesti Basarab Ghidighici Chisinau- deja e

gabiioan
gabiioan  •  27 Iulie 2014, 13:36

Cum se face ca vineri Astra a jucat cu Alibec din minutul 70, care era suspendat 2 meciuri dupa eliminarea din Cupa cu Steaua (unul in Supercupa, si al doilea vineri, in prima etapa de Campionat, Cupa Ligii nefiind inregistrata printre competitiile eligibile), iar Sanmartean nu a jucat sambata cu Rapidul, pentru ca era suspendat doua etape dupa cartonasul rosu luat in finala Cupei, in acelasi meci in care si Alibec a fost eliminat, si Steaua nu a vrut sa piarda meciul la masa verde? Deci Astra jucand cu Alibec suspendat, ar trebui sa piarda meciul cu Chiajna la masa verde! Nu se sesizeaza nimeni de la Liga sau de la Chiajna? Concordia nu ere nevoie de puncte?

marius10094
marius10094  •  26 Iulie 2014, 22:39

A pus conditii si clubul le-a acceptat. Dupa Matel nu a mai vrut si iar sa razgandit. Asta e nesimtire..lasa sa stea pe banca :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează