FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII 1-1

Stilul oltenesc » CS U Craiova şi Pandurii au terminat la egalitate, 1-1, dar fotbal de calitate a fost cu linguriţa

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 23:17

Curelea a salvat remiza, aseară, la debutul lui CSU în Liga 1, după ce s-a întrecut în ratări. Pandurii lui Grig, prea puţin pentru nivelul lotului
Craiova respiră iar fotbal prin CS Universitatea, chiar dacă sînt tot mai puţini olteni în formaţia lui Gane. Băieţii în alb şi albastru au încercat să depăşească tracul primei runde. Cei mai mulţi au mai jucat în Liga 1, însă coeziunea încă se caută.

La bibliotecă
Tocmai de aceea elevii lui Gane s-au pus pe citit, aseară, peste măsură, ca să descifreze drumul spre poarta echipei lui Grigoraş. Băluţă şi Achim, în aceeaşi fază din minutul 10, au încercat să facă gol, vorba lui Sorinaccio Cîrţu, dar n-au reuşit.

Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Curelea (13), scăpat singur, dar a încercat o boltă prea înaltă. Căpitanul Craiovei a mai avut, apoi, două reluări cu capul, nereuşite.

Şi s-au prins!
Pandurii, vizibil mai aşezaţi, mai experimentaţi, au aşteptat la cotitură, siguri pe forţa lor de a-i prinde în şah pe adversari. Tot lecturînd tactica lui Grig, craiovenii s-au prins că pot mai mult, Curelea (48), şut din întoarcere, fiind la o palmă de gol. Vîrful gazdelor a reuşit să rateze şi din trei metri! Imediat, în minutul 53, Elton da Silva era să-şi înscrie în proprie poartă.

Presiunea a rămas constantă, Frăsinescu (64) a trimis cu capul, megapericulos. Nistor (67) a bătut o lovitură liberă, înşelător, dar Brac şi-a luat mănuşile bune. Pare limbaj de lemn, dar ocaziile chiar se răzbună în fotbal.

Shalaj (74) i-a redus la tăcere şi a turnat plumb în ghetele craiovenilor, golul său curmînd elanul muncitoresc al doljenilor. Pleşan, care mai lumina jocul, a ieşit accidentat, Curelea (84) a mai bifat o mare ratare, doar unghiul de şut s-a modificat. Pînă cînd căpitanul Craiovei a găsit drumul spre reuşită, "cap" necruţător. S-a scos şi pe el, a salvat şi echipa.

101 este cota Craiovei la pariuri la cîştigarea titlului în acest sezon, fiind a 9-a echipă într-un top al pretendentelor la campionat

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
savoss
savoss  •  27 Iulie 2014, 23:21
Postat de alex_craiova1982 pe 26 Iulie 2014, 12:49

Orasul Craiova a primit invitatie de la FRF (pt nedreptatile facute asupra Fc U) sa joace in liga 2! O data in viata ma bucur ca e si Craiova avantajata ca pana acum si-au batut toti joc... Acum luatzi la m¥1. e

Esti mic si proost! Anul trecut au fost "invitate" doua echipe din Craiova. Replica si originalul.

stefy29
stefy29  •  26 Iulie 2014, 21:29
Postat de stresul_tau pe 26 Iulie 2014, 20:40

daca i se aproba proiectul ....puteati spune ca inca e la el., dar el e ...faliment iar bunurile , care or mai fi ele, se impart intre cei care au de recuperat datorii, iar ca mai mare datorie o are la piturca. sau daca mititelu ii da cele 6 milioane lui piturca, le poate lua inapoi.

Papagalule asteapta sa se termine procesul in care sunt inculpati nascatorii scarboseniei wcsu si dupa sa va bucurati.

stefy29
stefy29  •  26 Iulie 2014, 21:22
Postat de stresul_tau pe 26 Iulie 2014, 20:43

incredibil...15000 in tribune...:))) unghia-n gat mititei

Da la 5 lei biletul circul ieftin ca si traditia scarboseniei wcsu 2013 este normal sa fie privit de mii de mancatori de seminte. Si sa stii ceva ca aia de au fost la meci in meciul direct din noiembrie anul trecut de pe Oblemenco impotriva spurcaciunii wcsu au strigat in cor "cine tine cu clona sa-i f....u....t....e.....m familia" Se pare ca la cei ce au mers pe stadion le cam place sa -si fu......t......a familiile intre ei. Sa fi fost orgie ?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează