FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII 1-1

Petre Grigoraş laudă CS U Craiova: "Va avea un cuvînt greu de spus" » Costin Curelea îl completează: "Trebuia să cîştigăm"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 23:24

Antrenorul celor de la Pandurii, Petre Grigoraş, e mulţumit de rezultatul echipei sale în faţa celor de la CS U Craiova, scor 1-1. Tehnicianul gorjenilor crede că gazdele de azi vor avea o evoluţie foarte bună în acest sezon. 

"A fost un meci echilibrat. Gazdele au avut cîteva ocazii clare. Cînd reuşeşti totuşi să conduci şi eşti egalat cu 3 minute înainte de final îţi pare rău. E un rezultat normal.

Trebuie să ne pregătim pentru mai tîrziu. Din păcate l-am pierdut pe Erico pe final. E bine că nu am pierdut primul meci al sezonului. Universitatea va avea un cuvînt greu de spus.

Pentru mine personal nu va avea.E plăcut să joci cu 10-12 mii de oameni în tribună", a spus Petre Grigoraş la Look TV.

"Trebuia să cîştigăm dacă e să ne uităm pe numărul de ocazii, dar totuşi un egal cu o echipă care a jucat în cupele europene ar trebui să ne mulţumească.

A fost o mare onoare pentru mine să fiu căpitanul acestei echipe, dintr-un oraş care mănîncă fotbal pe pîine. Din păcate la meciul cu Steaua se va juca fără spectatori, spectacolul va avea de suferit din acest motiv", a spus Costin Curelea la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iulie 2014, 16:50

...asa meciuri aranjate cum a fost acesta imi doresc sa fie toate ...CSU cea mai curata echipa din lume ,,.

aburel80
aburel80  •  26 Iulie 2014, 08:48
Postat de rossone.ro pe 26 Iulie 2014, 02:17

e fals Craiova nu e capitala suporterilor daca chiar voiau fotbal aveau 2 echipe si le creeau conditii de a coexista si nu se cramponau de o echipa universitara. Craiova e un oras de provincie ca oricare alb-albastru din europa cu cate 1 echipa chinuita rau. Acolo trebuia sa fie OLTENIA CRAIOVA - o echipa in rosu pe stadionul Central ar fi fost ca Liverpool etc O solutie ar fi un stadion fara peluze prea mari pe sub care sa intra cate o platforma de gazon, in felul asta ar fi 2 echipe cu 2 suprafete de gazon care va fi introdusa in stadion cand va avea fiecare meci, evident tribunele pe 3 nivele a cate 4 mii de locuri pe nivel aprox 25 de mii de locuri si peluzele cate 5 mii =30 de mii

asa e frate ai dreptate, ce mai face napoleon?

rossone.ro
rossone.ro  •  26 Iulie 2014, 08:44

dar iata o semnificatie pentru ROSSONERO BUCURESTI ______ ROSportul-Studentesc-cOlentina-National-Electroaparataj-Rapid-Olympia = R.O.S.S.O.N.E.R.O - 9 litere B U C U R E S T I - 9 litere ......(____) ..(|)(0.0)../ ...|/(___)\/ ...|_/..._|..\__/ ROSU-NEGRU INDRACESTI

Vezi toate comentariile (18)
Comentează